aselinannesi1997 Selam kızlar. Şehir değişikliğinden dolayı hamileliğimin başından beri sağlık ocagına kayıt yaptıramadım. 12+4 olduk.kaçırdığımız aşı vs varmı acaba biran önce kayıt yaptırcam ama yinede endişeliyim ilk gebeligim
Ellove aselinannesi1997 e nabizdan kayit olun gitmenize gerek yok ki. Ordan hemen ulasirlar size bilgilerinizi dogru girin
BADE38 aselinannesi1997 Henüz kaçırdığın bişey yoktur ama detaylı kan alıyor ebe bu tarz şeyler 22. Hafta tetenoz aşısı var mesela benim ama e nabizdan sağlık ocağı değişikliği yapılıyor girip oturduğun yere yakın sağlık ocağı ve doktor seç sonra da git görüş
Lumlum aselinannesi1997 20 de tetanoz yapıyorlar kayıt açtırın mutlaka Ben hamileliğimi öğrenince rutin testleri de sağlık ocağında yaptırdım doktora giderken de sonuçlarla beraber gittim :)
esra1esra 15+4 teyim henüz hiç aşı olmadım. Aşı zamanı geldiğinde sağlık ocağından arayacaklarını söylediler bana. Bildiğim kadarıyla 4. Aydan sonra başlıyormuş aşılar
aselinannesi1997 BADE38 çok sevindim henüz ev bulup yerlesemedim ikametgah alamadım ona göre mahallemdeki sağlık ocagına yazilamadim maalesef
msk09 Merhaba bende 12+6dayım, sağlık ocağına bildirmeniz gerek ilerleyen günlerde yapılacak aşılar için arıyorlar ya da hangi tarihlerde olacagınızı öğrenebilirsiniz
aslanbeyy Merhaba 20 ci haftalarda tetonoz oluyoruz birdaha arası dört hafta ikinci doz. 19 olacağız takip için cagırdı.. kan sayımı tsh vs bakılacakmış