Babyada Kızlar gebe kalmak için aldığınız takviyeler var mı önerebilir misiniz. D vitamini eksikliğim vardı onu yazdı doktor ve folik asit kullanıyorum.
Hamilebirisi_06 Babyada ilk 3 ay folik asit d vitamini 3. Aydan sonra demir, omega, magnezyum, d vitaminini
dinciklim6 Babyada doktorun verdiklerinden artı olarak almayın bence zaten ayınız ilerledikçe kan değerlerinize göre doktor takviye veriyor. Öncelikle yapacağınız şey sağlıklı beslenmek olmalı
Cangul92 Yigit_Yagiz_Moms ooo super yapmıssın valla folik asite oncesınde baslamak ıyı dıyorlar ama bize suprız oldu olmaz dedık ıkıncı denemede oldu sanırım fırsat olmadı 😀😀
Babyada Yigit_Yagiz_Moms omega 3 hangisiydi hatırlıyor musunuz acaba, bende almak istiyorum ama emin olamadım madkadsn
Cangul92 yalandunyaa tam bebek olsun diye değilde olmasını plamlıyorsanız gelişimi daha saglıklı olsun dıye
Yigit_Yagiz_Moms yalandunyaa evet ikisi de yumurta kalitesini arttırıyor bir de bebeklerin sağlığı için çok önemliler
yalandunyaa Cangul92 sıralama yapmışsınız ya hani doktor önerisi ile mi başlasam yoksa gidip bende mi alsam içsem gebelik düşünüyoruz zaten de Daha açık yazarsanız sevinirim 💕
dinciklim6 yalandunyaa gitmenize gerek yok gebelikten önce 3 ay diofol alabilirsiniz zaten devlet karşılamıyor folik asitleri. Ama tabi daha önceden mutlaka kan değerlendirinize baktırın eksik olan vitaminler giderilmeli çünkü hamile olunca her şeyi kullanamıyoruz öncesinde anne hamileliğe hazır olmalı
leyla3838 Ben gebe kalmadan yani nişanlılık döneminde hayıt tohumu içtim.Kadın doğuma muayene oldum.Bütün kan tahlillerime baktırdım.Folik asit felan kullanmadım ama sağlıklı düzenli beslendim.Evlendikten sonra 2 adet gördüm.Şükürler olsun şuan 13+5 iz😍