Lilaaaaaa Haftadan basladi suan 12 haftadayiz. Ama progestan kullanınca bile mutlaka leke. Sabah dışardaydim saatinde alamadim adet kanaması gibi cok fena oldu. Yaşayan var mı acaba
mihraveannesii Lilaaaaaa kızımda çok uzun süre yaşadım. Progestan artı bide iğne kullandıgım halde altı aya kadar oldu sanırım devamlı kanamam. Defalarca bardaktan boşalırcasına kanamayla hastaneye gittim kesin düştü diye. Çok şükür iki yaşında şuan.
Adensmom8 Lilaaaaaa bennn 7 haftadan 14 haftaya kadar her gün kesin düşük oldu derdim Allahıma şükürler olsun sağlıkla doğdu kızım afedersiniz tam kırmızı ve pıhtılı gelirdi iğne fitil ve hap olarak riskim bitene kadar kullandım
Hamilebirisi_06 Lilaaaaaa benim 9 ay tüm hamileliğim sıkıntılı geçti kanamalar düşük riski kasılmalar şu azalması ama bebek sağlıklıydı çok şükür zamanı vaktinde doğdu
Lilaaaaaa mihraveannesii bende her defasında kesin düştü gözüyle bakıyorum sonra doktor iyi deyince şaşırıyorum cunku bardaktan boşalırcasına yani
Lilaaaaaa Adensmom8 cinsiyet belli degil daha acaba kız mıdır cinsiyet etkiliyor mudur oğlumda hiç öyle olmadim
mihraveannesii Lilaaaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Böyle durum yaşayan çok ne yazıkki. Ben sonradan farkettim ki stres çok büyük etkendi bende. Ve bol su tüketmek çok işe yarıyor demişti doktor.
Adensmom8 Lilaaaaaa kızım oldu evet şimdi ikinciye hamileyim bunda hiç öyle şeyler yaşamadım hamileliğimde diğerinden bayağı farklı erkek diye hissediyorum bilmiyorum herkeste farklıdır ama teyzemde kızında çok kanama yaşamıştı 🙂
Lilaaaaaa mihraveannesii benimde ağzımda hep kotu bir tad var sanki su içince daha da artıyor diye ihmal ediyorum o da sebep olabilir
Hamilebirisi_06 Lilaaaaaa erkekti ama doktorlar genellikle covid aşısı çok etkiledi gebelikleri diyor o sene aşı olmuştum ve hamile kalmıştım