Esraa00 Defne112 kanama yoksa normal rahim kasılıp gevşedikçe ağrı yapar kimi bunu fazla hisseder kimi daha hafif Dinlen ağır iş yapma
Ebruaselliya Defne112 doktor görmeden bilemeyiz tabi yerlesmeden dolayi frlan kanama olmadan normal ama…benimde cok agrilarim olurdu oanlar oda idrar yolu enfeksiyonundandi agrılar
Celiktaskaya bbsskk benimde var ama testten emin olamadım hastaneye gidemediğim için yurtdışında çok kötü hissediyorum
bbsskk Celiktaskaya profilime bakabilir misiniz sanırım sağlıkcıymıssınız ultrason görüntüsü paylasmıstım siz kaç haftalıksınız
Esma006 Kanama olmadığı sürece sorun yok ağrı regl ağrısı gibi bebek yerleşiyor çok başka şiddetli ise acile gidebilirsiniz
bbsskk Esma006 kasıklarım ve belim ağrıyor akşamları yani bide profilime bakar mısınız ultrason kağıdı paylastım rica etsem
Defne112 Ebruaselliya nasıl oldu anlamdim ama 9 ay önce yazdığım posta yeni cevaplar geliyo şuan çok şükür ki bebebgim kucağımda🫣
Ebruaselliya Defne112 aa evet canım yeni farkettim bende demekki cevap verdikleri için öne cıkmış bende bi yarari olur belki diye yazim dedim 😊 gözün aydın canım darisi bize inşallaah 🤲