yalandunyaa İlk başta yaptığımda tek çizgi ile bir kırmızı daha işaret geldi ama o yatak dedim herhalde bozuk bu test hemen ardından da düzeldi şuan tek çizgi adetime 5 gün geçti adet ile ilgili bir sancılarım bir sinyal de yok sadece bundan 15 gün öncesinde belim ağrıyordu ve tavuk suyundan tiksindim 😑
Pembesarelle2 yalandunyaa Benimde regl günüm dündü 2 normal birde erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı Umarım gebesinizdir 🙏
gizem_15 yalandunyaa benim 4 gun gecmisti kaset test yaptim 5 dk da cift cizgi cikti bu testi hic denemedim ve sabah ilk idrar daha onemli diyolar yineden cikmazsa bir 5 gun daha bekle bence erken olabiliyor idrar icin yada kan verirsin 🙂
Menekseeee847383 Yarın sabah ilk idrarla kaset test al yap erken gebelik testi yanıltıyor bilgin olsun
yalandunyaa Menekseeee847383 yuh ya eşim 230 tl vermiş birde kasetler de 15 tl 😌 sabah da yapmadım az önce yaptım ondan olabilir mi aç mı olmam lazım illaki
Menekseeee847383 yalandunyaa açlık değil geceki idrar ile yani saatlerce idrar kesesinde kalıyor ya hcg için yani ilk idrar açlık değil
yalandunyaa Pembesarelle2 biz ikinci istiyoruz Rabbım hayırlısını versin Teşekkür ederim canım şuan goguslerim ağrıyor regli olabilirim bilmiyorum ki adet günüme 2 gün kala kaset yapmıştım çıkmadı şuan 6 gün geçiyor bilemedim ki
dinciklim6 Pembesarelle2 gebesiniz gibi görünüyor ama bebiş minik olduğu için test o şekilde görünüyor
Hamilebirisi_06 yalandunyaa olsa adetiniz gecikmiş erken gebelik testi daha hassas oluyor hemen çıkardı stres mi yaptınız belki o yüzden gecikmiştir
yalandunyaa Hamilebirisi_06 yok stresli değilim kuzum hayilirisi ya birde yarım saat önce yaptım sabah ilk idrar ile mi yapsaydım bilemedim ki
26Seyma26 Bende erken gebelik testinde 6 gün vardı hazır olmama çift çizgi cıktı gecikmen varsa bı daha yap
Lavinya21 yalandunyaa vala bişey diyimmi bir akrabaminda böyle çıkmıştı ben ve kaynanam evlerine gittiğimiz zaman testi getirdi gösterdi ben dedim silik bile yok kaynanam var dedi hamilesin dedi kadına bende dedim anne silik bile yok boşuna heveslendirme kızı tutturdu var diye kadın kan vermişti hamileydi gerçekten ben şok oldum hiç çizgi görmüyordum kadının testindede ama seninkindede var gibi bilemedim 🤷