Dilekemre Kızlar dün detaylı ultrasyonum vardı doktor 5 dakika baktı ve haftaya gel dedi böyle bi durumla karşılaşan var mı pozisyon dan falan olmus olabilir mi
Deletedmom308 Dilekemre belki organları damarları vs.görebilmek için yeteri kadar gelişmemiştir bebek.o yüzden haftaya demiş olabilir kaçıncı haftada gittiniz
Busramuhammet Dilekemre ben devlete gitmiştim detaylı için 21. Haftada 10 gün sonra tekrar gel dedi gittim ve bir sıkıntı da yoktu çok şükür gözlemleyemediği bir şey olmuştur mutlaka
Meleksu Dilekemre 20 hafta erken canm en uygun 21 22 arası diyorlar o yüzden öyle demiştir sıkma canını bişey olsa orda söylerdi zaten hayırlı cumalar 😍
Deletedmom308 Dilekemre hayır bi daha çağırmadı.21.haftada devlette yaptırdım sorun yok dedi gönderdi
Alyamerve benm doktorum hususi 24. haftada cagrdı herşeyi gozuksun diye belkk sanada ondan hne gel dedi kaçırma haftasını
Serrayy Ben 21 haftada gittim 30 dakika boyunca inceledi 4 5 sayfalık rapor verdi tekrar istenmeyen sıkıntı oldugunda doktorun yonlendırırse gorurusuruz bı daha dendi o kadar