aytencelik Kızlar doğumdan sonra giyilecek elbiseli sabahlık takımlarından istiyorum ama bi türlü beğenemedim hastane çantasını hazırlayacağım bi o eksik sizin aldığınız yerler varsa site olarak önerebileceğiniz yerler var mı?
mavikalpvemavikalp aytencelik trendyolda Catherines marka var çok güzel kumaşları birde pentinin Ben bu ikisinden aldım sadece çok rahatlar
neanladinyurdagull aytencelik siteyi bilmiyorum ama ben iki takım götürdüm elbise ve takım olarak elbiseyle rahat edemedim alt üst pijama takımı giydim emzirmeye uygun
Cerenglr Bulursanız banada ses edin lütfen bende baktım baktım beğenemedim birde lohusa geceliği adı altında dolandırılıyormuş gibi fiyatlar görüyorum içime sinmiyor ☺️
aytencelik Cerenglr bi instagram sayfası buldum hoşuma gitti fiyatlara bi baktım 10bin falan en uygunu 😂
Cerenglr aytencelik en mantıklısı normal büyük beden takımlara dönmek suwen ve pentide indirim oluyor beden denk gelebilirseniz güzel takımlar var ☺️
miray_85 Bende Bylohusa satıcısından aldım gayet resimdeki gibi geldi cokta guzeldi hastanede fotograf cekimi yaptik 😊
Oztrksadiye Beyaz dantelli takımımı artıştan aldım digerlerini normal gömlekli takımlardan aldım trendyoldan indirimde olanlardan dagiden aldııgımı çok begendim çok kaliteli çıktı
MorKelebek54 Ahsennesli beden olarak nasil oeki ben suan 70 75 arasi kilodayyim 31. Hadtama girdim. Dogumdan sonra olur mu acaba esnek bi yaoisi mi var? En buyuk bedeni xl olunca bide deneyemedigim icin olur mu acaba demedim degil
Srfclkkl aytencelik ben 3 tane düğmeli takımdan aldım elbise gibi olanlardan almadım rahat edemem diye hemde sevmiyorum