Polyana_0444 Arkadaşlar 26 günlük bebeğim var emzirirken ağlıyor karnı gurulduyoo emziremiyorum ağlayınca Aptamil manada veriyorum sizde de böyle mi
obirannea Polyana_0444 çok fazla gaxi vardır karnina bebek yağı ile masaj yapın gax damlası alin gazdan ememiyordur
Suhiss Polyana_0444 ust gazi cikarmadan ememez once gazinin çıktığından emin olun bir de mamayi degistirin belli ki gelmemis o mama bebeginize
Polyana_0444 obirannea aldım kullanıyorum Damlaları masajda yapıyorum ama emerken baya agliyo acaba alerjik mi diye korktum
obirannea Polyana_0444 alerjik bi bebek emerken bu kadar ağlamaz ve anlarsınız zaten gazdan oluyor bu 3 ay sürüyor masajlarla damlalarla hafifler ancak birde mamasını değişmeyi deneyin aptamil çoğu bebekte aşırı gaz yapıyor bebelac gold çok iyi bu konuda tavsiye ederim ben kullandım baya
aslanbeyy Çok bilgim yok ama aptamil mama kuzenimin bebeğinde çok gaz sorunu yaptı acaba mama gaz yapıyor olabilir mi
aslanbeyy Polyana_0444 çoğu bebeğe gaz yapıyor diye falan konuşmuştuk doktorunuza söyleyin isterseniz . Sma gold serisine geçtiler suan memnun
obirannea Polyana_0444 bu çok normal anne sütü alıyorsa ama yine de doktoruna sor için rahatlasın canim