Sumruhazal tatlibebegim_ ona bilgim yok ama ben doğumdan sonra eve geldiğımde annem bulgur pilavı ile soğan yedırıyordu baya yarıyordu ve sıcak dusda çok önemli bu arada sezeryan oldum (gaz yapar yazacaklar olursa eğer benim bebeğimde çok şükür olmadı) tabı herkesee degısır sadece bılgılerımı paylaştım Allah kolaylık versin
Sumruhazal tatlibebegim_ ona bilgim yok ama ben doğumdan sonra eve geldiğımde annem bulgur pilavı ile soğan yedırıyordu baya yarıyordu ve sıcak dusda çok önemli bu arada sezeryan oldum (gaz yapar yazacaklar olursa eğer benim bebeğimde çok şükür olmadı) tabı herkesee degısır sadece bılgılerımı paylaştım Allah kolaylık versin
OYKUmom tatlibebegim_ benim 3 gün gelmemişti birinin tavsiyesi üzerine havluyu ütüde ısıtıp dayanabildiğim kadar koydum 4.5 kez tekrarladım o gece hemen gelmişti
Ebrutugay tatlibebegim_ bebek emdikçe gelir süt kanallar emdikçe çalışır o kadar süt üretir ama normal doğumda doğumu yapar yapmaz süt geliyor sezeryanda bilgim yok
Melson20 Sumruhazal bulgur pilavı ile soğan Bulgur cok sut yapiyor dogru fakat inanilmaz gazda yapiyor bebekte. Bulgur yedigim gun sutum tasiyordu kizimda ciglik cigliga sesi hic dinmiyordu 🥲 oyuzden yiyemedim bir daha ⅚ aylik olana kadar sonra gazi azaldi
Ebrutugay OYKUmom sıcak bir duş dut kurusu suyu çörekotlu yoğurt rezene vs bunlar da arttrırı ama süt emdikçe çoğalır ilk 2ay az geliyor diye üzülmeyin 3.ayda göğüs artık taşıyor emzir beni diye
Ayseanneeee Bence en güzeli sıcak şekerli Hoşaf içmek.ve göğüslere sıcak su ile masaj yapmak.Sezeryanli iken aşırı süt getirmişti benim ❤️
mrv18- İlk doğumum sezaryen olmuştu ve hastane de ne kadar uğraşsam da sütüm gelmedi ama her defasında denedim eve gelip duş aldım ve anında geldi o eve gelmenin rahatlığı ve duşun etkisi bence bir de gelmese de sık sık denemek lazım ki gelsin
Melson20 tatlibebegim_ NET en iyi gelen seyleri yaziyorum simdi: SU en az 2 litre Kayisi hosafi (benim kurtaricim oldu)
Alan_Yeliz tatlibebegim_ dut kurusu.incir kurusu nar kurusu iki çeşit şeftali.uzum kombosto ve şeftali kombostosu çok iyi geliyo ben bunları aldım hastaneye birde kahve ve bitter çikolata koydum narkoz atmak için