gamze_gbdk Kızlar bende polikistik over var ileri seviyede değil 3 ay oldu ogreneli ovulasyon testi kullansam yumurtlama günümü görebilir miyim?
Deletedmon_98 gamze_gbdk tabikiii yumurtlarsın ama geç olur sadece tatlım diye biliyorum yapmaya başla ve bırakma
Boncukk123 gamze_gbdk canım ovülasyon alacaksan 1 set alma 2 set al içinde 30 tane oluyor çoğunun eğer yumurtlamayı geç görürsen elinde test olmuş olsun 🌸
dhbetul gamze_gbdk tabikii canım hatta şöyle biliyorum özellikle tavsiye ediliyor pcosta ne zaman yumurtlayacağım bilemiyorsun veya her ay değişiyor test çok faydalı oyüzden günleri tutturmakta
Patito__ gamze_gbdk evet bnde de var pco ve hep ovu testi kullanirim yumrtlama varsa lh hep yuksek degilse gorulur. Ben ilk dr a takip yaptirdim baktim hersy normal sonra kendim ovu test ile takiplere devam ettim
gamze_gbdk Deletedmon_98 doktorum bana 16 gününe kadar ilişkiye gir bidaha girme dedim biraz kafam karıştı canım
Patito__ gamze_gbdk yanlis bnce cnm cunku pcolulr genelde gec yumrtlar oyuzden 21. Gune kdr degerlendirmek gerekir ama zaten ovu testi bizim icin bu yonden kolaylik Ben misal genelde 17-20 gunler arasi yumurtluorum nadiren 21-22 de oluor
Boncukk123 gamze_gbdk instagramda var canım satanlar aylık paket olarak satıyorlar diğer türlü çok yorar sürekli almak
gamze_gbdk Patito__ doktor bana öyle dediği zaman kafam karıştı bende polikistik var doktor da biliyor bunu zaten fazla ilişki önermiyoruz dedi
Mine_40 gamze_gbdk kesinlikle tavsiye ederim bende sağ kasığımda vardı pcos bende 2 ay ovulasyon testi yaptım instagramdan innpvita almıştım 20 li ilk ay eczaneden aldım o ay olmadı ikinci ay trendyoldan aldığım ovulasyon testini yaptım ve şuan 5 aylık hamileyim mutlaka tavsiye ederim 🫶🏻