YagmurYasir Arkadaşlar merhaba istanbul bahçelievlerde oturuyorum yaklaşık 2 aylık hamileyim her yerde erik arıyoruz 😄 nerden bulabiliriz bir bilgisi olan var mı ?
Aysebkr1258 YagmurYasir İstanbul şişlide bi manavda bulmuşlardı bizim arkadaşlarımız bundan bir hafta öncede eşim benim için internetten ısmarladı ama sadece görünüşü erikti tat olarak acı bi tadı vardı ithal olduğu için mecbur erik zamanını beklicem 😊
Yagmurerol YagmurYasir ben buldum da olgunlasmamis oldugu icin acıydı😀😀😀 delircem erik erik diye valla az kaldi
Ebalp YagmurYasir başlığı değistirir misiniz lutfen surda yiyecek paylaşırken ismini başlıga yazmayın canımız çekiyor
Elif1147 ayaniz kimden duysam çürük geldi diolar o siteden daha geçen alişanın eşi diodu sakın sipariş vermeyin die
SevgibiR Bence başlığı değiş hamile çok olduğu için canı çekenler olabilir 😂olan bişey olsa sıkıntı değil
Tugceibo Valla benimde canım çekiyo bekliyorumm erik zamanı gelsin böyle durumlar da avucunu yala diyorlar canın bişey çekip yemediğin zaman bizde öyle yapalım 😊
Sedef-345 YagmurYasir 6 adet erik görünümlü tadı erikten bir haber şeyi 50 tl ye aldık. Bir tanesini zar zor yedim 😂😂 kalanı dolapta çürüyor . Kesinlikle alma derim
Kardii İntrrnetten sakın spariş etme 100 lira veriyorsun aşeriyorum diye bi sayfaya bozuk yolluyor Buse Varol da aşermiş sipariş etmiş ve bozuk gelmişti internettenifşa etmişti siteyi hamileleride uyarmıştı almayın diye bende aşeriyorum can eriğini ama yok yani eşim tüm şehirlere sordurdu yok limonu tuza ban ye
Nehas YagmurYasir ayyy hic sorma dün gece uykumdan eşimi uyandrdm erik istyorum die ve hala bulamadık bizde denizlide oturuyoruz😭😂😂