Minigiim-vebenn52 Ara ara ağlama geliyor yavrum içli içli ağlıyor karnı ağrıyor galiba ne yapmam lazım tecrübeli anneler yardımcı olun doktor ilaç verir mi ?
Hopefulmom Minigiim-vebenn52 karnına masaj yapın ılık zeytinyağı ile sonra bez ile örtün karnını inşallah iyi gelir
likesah Minigiim-vebenn52 gaz sancisi olabilir sicak banyo masaj gaz icin egzersizler iyi gelebilir bir de sicak su dolu kovaya sokabilirsiniz bebegi o da iyi gelir. Kiraz cekirdegi kemeri veya patigi de kullanabilirsiniz. Yoksa kiyafetleri uzerinden sicak havlu uygulayabilirsiniz. Karin ustu egzersiz yaptirmiyorsaniz mutkaja her gun yaptirin bagirsaklari hareketlendiriyor.
Annebebek012 Minigiim-vebenn52 ütüyle havluyu ısıtıp kızımın karnına koymuştum bende zıbınının üstünden bir deneyin isterseniz uyumustu sonra rahatlayıp
Sleppy Minigiim-vebenn52 ben de kızım 2 yaşındayken karın ağrısını çok çektim gerçekten çok zor ama biz çok sıkıntılı bir süreçten geçtik benim kızımın sadece karın ağrısı ve ateşi vardı doktorun hiç tahmin edemediği bir şekilde kızım da apandisit çıktı 2 gün boyunca çok fazla tahlile girmesi sonucu ortaya çıktı doktorum hiç beklemiyordu bu kadar küçük yaşta ve sonra ameliyat oldu bu zamana kadar apandisitten ameliyat ettiğimi küçük hastamdı demişti bize çok şükür erken teşhisimmiş çünkü küçük yaşta apandisit patladığı zaman büyük risklere sebep oluyormuş ben o yüzden karın ağrısından çok korkuyorum
Hopefulmom Minigiim-vebenn52 mama içiyor mu canım bazı mamalar kaka rengini değiştirirmiş bir doktor söylüyordu üşütmüşde olabilir eskilerde öyle söyler ama endişe etmeyin gaz sancısı büyük ihtimalle zamanla geçecektir inşallah çok geçmiş olsun gaz damlası ve bağırsak düzenleyici probiyotik isteyebilirsiniz doktorunuzdan ikisinin beraber kullanımı iyi gelir inşallah bebişe
likesah Minigiim-vebenn52 cok gecmis olsun. Bir doktora gidin eger enfeksiyon varsa ilac veriyorlar diye biliyorum siradan bir usutme ise ilac vermeyebilirler. Benim bebegim hep cok hapsiriyor dogdugundan beri boyle 2.5 aylik su an sizinki hapsirmaz mi normalde?
Minigiim-vebenn52 likesah teşekkür ederim yarın gidicem normalde hapsırıyo ama suan burun tıkanıklığı da var ara da da öksürüyor
Melson20 Minigiim-vebenn52 usutmekten ziyade o donem hepsinin gazi oluyor, muhtemelen gaz sancisi yani. Sicak tutun, sicak banyo iyi gelebilir, masaj yapin. Fazla da bir sey yapilmiyor ne yazik ki :( emmerken veya mama iciyorsa hava yutmamasina dikkat edin.
Minigiim-vebenn52 Teşekkür ederim yorumlar için kızlar çocuklar hasta olmasa keşke dertleri hep bize yüklense 🫶🏻