Ozgeee36 _Hulya7106 bende hamileliğim boyunca hep eşofmanlarla idare ettim son 2 aydır xxl tayt giyorum en rahatı o çünkü . Doğum yaptıktan sonrada yine eşofman giyer üzerinede kabanımı giyer çıkarım, çıkış için özellikle bişe almam hst 5 dk ötede zaten 😄
Zeze03 _Hulya7106 girdiğim gibi çıkarım evelallah 😂 dicem de sağlam girip nene gibi çıktım ilkte :) şaka tabi o kadarda değildi de halsiz oluyorsun biraz. Bende gittiğim kıyafetle çıktım ilkte bunda da ceket giyerim üstüne çıkarım muhtemelen:)
Beyaz0172 _Hulya7106 valla o kadar ağrım vardı ki üstümü değiştirmeye halim bile yoktu pijamayla çıktım direk😅
mrsmom_ _Hulya7106 ben ustume bi hırka aldım pijamalarimla çıktım 😅 hastane çıkışı için bişey almadim alsaydim da giymek istemezdim herhalde o kirle falan farklı kiyafet giymek istemedim.
tgc_gzm2018 _Hulya7106 valla sanciliyken ne giyip viktiysam tekrar onlarda çıktım olk cicugumlda yine aynısı olur
1oglanannesi _Hulya7106 benim tanidigim yakinlarim arkadaslarim hepsi saclarini yapmis makyaj yapmis guzel kiyafet giymis halde ciktilar bende onlardan geri kalamam 😂😂😂ölsemde guzel çikicam ordan 🤣🤣🤣simdiden onlar soruyo ne giycen bilmiyom salliyorum Çikinca gorursunuz surpriz diye 😂😂
Neslibt72 _Hulya7106 eşofman terlikle çıktım 😂😂allahım bu kadar takılmayın yaa lütfen akışa bırakın her zaman nasılsanız öyle olun yeter inanın sağlıkla her şey yolunda olarak o hastaneden çıkmaktan daha güzel gözüken hiçbir şey yok
MorKelebek54 _Hulya7106 ben bol beli lastikli altlar almistim cmhic biseyim olmuykdu cunku onlardan birini koyarim ustune de uzun bi fermuarli hirkalarim var onlardan aldim mi tamam iste 😂 ya da dendigi gini geldigim kiyafetlerle geri donerim naisl olsa baska kiuafet de giysem icim rahat etkicek temiz kuyafet giycem yine
nurcan05 Bugün hastaneden çıkan anneler hep pijamayla çıkıyordu zaten ya arabaya biniyorlar ya taksiye üstüne bir hırka al tamam nasıl rahat edersen ☺️ bende öyle yapacağım
Nihal1907 _Hulya7106 ayyy ben bunu hiç dusunmedım tek düşüncem cıkayımda nasıl çıkarsam çıkayım 😂ama Kardesım vıdeo falan cekerım bı takım alalım abla diyorda hastane hzrlıkları aylardır yenı bıttı sımdı bıde onu düşün dur🙄🙄
Mervepera _Hulya7106 esofman gibi takım almıstım ama pijamayla çıktım kötü olduğum için🤣 şimdi yine koyarım yaz ayı elbise yada bol bi alt tişört iyi olursam giyerim yada pijamayla çıkarım çok kasmaya gerek yok arabaya biniliyor zaten hiç bise umrumda olmamıstı 🤣