Birbahargunu oylesinebiri0 ben iki isim sevmiyorum hem kullanılmıyor hem ağır oluyor kendi fikrim. Kızımın adı Beren
__momsss oylesinebiri0 ben de tek isim koydum kizima tek isim bana daha güçlü ve elit geliyor. İlerde beğenmezse kendi isim ekletir diye düşünüyorum
__mom1 Bence 2 isim çok gereksiz ve uzun. Bir de benim bebeğim kız yani ilerde evlenip 2 soyad kullanırsa afrikalı ismi gibi olacak 4 tane
Tuba-M55 oylesinebiri0 ben de 2 isim sevmezdim fakat şu var benim günümüz şartları ile koyduğum ismi beğenmeyebilir etrafında bu isimden çok olabilir yaşıtlarında bu yüzden 2 isim koyacağım
BabyAta İki isim hiç sevmiyorum uzun ve gereksiz okulda resim işlerde ekstra zorluk bana göre 😊 tek isim koyacagiz Ata 🩵🥰
Hazal966 oylesinebiri0 biz tek isim koyduk ilerde sıkıntı yaşar zor olur falan diye😂 bide bende iki isimliyim, seçme şansım olsa tek isimli olmayı tercih ederdim birde beni göbek adımla kimse çağırmıyor göbek adını hiç kullanmıyorum gibi birşey😀
Kahvelim_ İki isim ama mesela şuna dikkat ettim biri kullanılıp diğeri kullanılmaz türden değil Kullanılacaksa ikisi de mesela Ayşe Nil Zeynep Sena Gibi
Yasemincee26 oylesinebiri0 tek isim çünkü iki isimle sadece anne baba çagırıyor geri kalan kimse dikkat etmiyor zamanla ikinci isim kullanılmıyor