Merhaba arkadaşlar benim gibi aynı durumda olan annelerre umut olsun diye bunu yazmak istedim bir kızım var 4 yasinda şuan 21 haftalik hamileyim 9. Haftamda kontrole.gittigim doktor bebeğin kordonunda bir şişlik gördü ve gastroşiz onfosolsef den şuphelendi bana acil bir perinatologla görüşmem gerektiğini söyledi kontrole kızımla gitmiştim eşim yanımda yoktu dünyam başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim çok üzüldüm o an başka Bi hastanede bir perinatolog buldum gittim doktor daha bunun için erken olduğunu 12. Haftada karin duvarinin kapandığını o zaman gitmem gerektiğini söyledi ben durmadım bir kaç doktorla daha görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi cok agladim cok uzuldum bebek gelişimde bu şekilde disarda olabileceği 12. Haftada kapandığını söylediler ben zeynep kamilde 11. Haftada perinatolga tekrar gittim doktor 16. Haftaya kadar bekliyoruz kapanmazsa ozaman duruma göre bakarız dedi ama fizyolojik bisey olduğunu tahmin ettiler gastrosiz olan bebeklerdeki gibi görünümü yok dediler kabus gibi 1 ay geçirdim ve 16. Haftada kontrolümde doktor değiştirdim tabiki ve karın duvarının artık kapandığını öğrendim Rabbım kimseye çaresizlik vermesin kimseyi evladiyla sınamasın benim gibi olup bekleyen arkadaşlarıma umut olsun herkes bende dahil sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı insallah🥰