zeynonunannesiiii şimdi ben üniversiteyi yarım bıraktım ama yks puanım mevcut açıkta üniversitesiye başlamam için tekrar sınava yksye girmem gerekir mi yoksa önceki yks puanım Yeterli mi
mervemurat16 zeynonunannesiiii tekrar sınava girmeniz lazım o puan o sene için geçerli çünkü tercih yapamazsınız
ayanarta1 zeynonunannesiiii yarım bıraktığınız üniversite kaydınız hala duruyorsa ikinci üniversite şeklinde açıktan üniversiteye başvurabilirsnz
zeynonunannesiiii mervemurat16 kuzenim üniversitesiyi bitirdi 1 sene sonra yksye girmeden açıköğretime başladı ama
zeynonunannesiiii ayanarta1 kuzenim üniversitesiyi bitirdi 1 yıl sonra tekrar yksye girmeden açıköğretime başladı o zaman bir üniversite bitirdiği için başladı
erenilhan zeynonunannesiiii o ikinci üniversitesi olduğu için oluyor. İkinci üniversite için ya birinden mezun olacaksınız ya da orda eğitime devam ediyor olacaksınız diye biliyorum
ayanarta1 zeynonunannesiiii aynen bir üniversite okurken veya bitirince sınavsız girersiniz açıköğretime