haticeinci Kızlar size bişi daniscm ben muz yiyemiyorum hatta dokunamiyorim hayatımda ne elime aldım ne yedim onun yerine hamileyim bebeğe kilo aldıran diye daninosunu ve süt olarak içsem olur mu sizce
Canan-06 haticeinci benimde varr öyle yiyemediğim meyve ismini bile söylemek istemiyorum alerjim var görünce dahi kabarıyor heryerim muzda dediğiniz gibi bebeğe kilo aldıran bir meyve eşiniz ezsin süte karıştırsın öyle tadı daha yumuşak olur hatta başka meyveler karıp mikserle çırpsın sizde için öyle içebilirsiniz
BabyAta haticeinci hazır muzlu sütte muzdan eser yoktur muhtemelen doninolarda tamamen katkı maddesi hiç yemeyin bence. Muza siz dokunamiyorsaniz eşiniz yapsın muzlu süt evde blendirla
Alynq haticeinci nesguikli süt çok kilo aldırıyomuş bebeğe 3. Trimesterda başlayabilirsiniz günde bi bardak
Nnoktaa haticeinci ay şu an şok oldum 😍😍😍 çünkü ben de muz yiyemem dokunamam yanımda birisi yese dahi midem bulanır. Ama ne sütünü ne yoğurtunu bisküvisini kısaca muzlu olan hiçbir şeyi tüketemem 😂 ben doğum yapalı 2 ay oldu. Doğal olarak muz yemedim hamileliğimde ihtiyaç duymadım. Bol ceviz ve çiğ kuruyemiş tüketin.
haticeinci Alynq Nnoktaa yaa bende öyleyim biri yiyor vurasim geliyor ama herkes yemen lazım bilmem ne ne diyip duruyor 😃
Nnoktaa haticeinci desinler umursamayın 😂 hatta herkes bana “ee bebek büyüyünce muz yemesi lazım nasıl yedireceksin” diyen de oldu 😂 babası yedirir beni salın muz konusunda dedim 😂 şimdi oğluma bakıyorum sağlıklı. Kanında muz eksikliği de çıkmadı. Yani kısaca yememeye devam edebilirsiniz 🤪😆😆😆
Canan-06 haticeinci ay ismini söylemeye bile dayanmıyorum kızımada yediremedm bebekken ek gıdaya başladığında annem eşim yedirmişlerdi sonrasnda yediremedim vücudum kabarmasa eldiven giyer yediririm de yok yani yapamıyorum
Meyranas haticeinci bn 30 haftadan sonra bol bol balık tavuk tükettim çok güzel kilo aldırıyor bebeğe