Sirincili Kızlar bu ay ovulasyon testini kullanıyorum. Daha tam olarak koyu bi çizgi yakalayamadım bu yüzden silikleri hep değerlendiriyorum. Şöyle bi sorun var ki son denemeden sonra sürekli olarak uzayan beyazla şeffaf arası bi akıntı var. 2 gün önce denemiştik o gündür geliyor. Zaten akıntı için doktora gittiğimde jel vermişti halletmiştik onu. Bu akıntıya bazıları yumurtlama akıntısı diyor ama nerden anlıycaz ki bunu?
cilm Sirincili bende yakalayamadım ikinci çizgiyi net olarak.. hep silik çıkıyodu oda yumurtlama demek degil zaten.. bugunde adet oldum.. yumurtlama göremeden çook üzgünüm😢
edaozdxx Sirincili canım yardımı olur mu bilmiyorum ama instagramda Ebru Ceylan diye bir arkadaş var. Birgebeningünlügü diye sayfası. Ovulasyon testi takibi yaptırıyor. Çok başarılı olan var. Bak istersen bi videolarına.
Ayse1 Beyaz şeffaf kokusuz akıntı yumurtlama akıntısıdır .değerlendirin.o son akıntınızı bebekle bağdaştırmayın ama çünkü birleşmeden sonra 5 günde sperm yumurtayı döllüyor .bence kesin yumurtlama akıntısı
Sirincili edaozdxx canım konuştuk kendisiyle zaten testte kullanıyorum. 2 gün süren bu akıntıyı anlamaya çalışıyorum sadece
Gokkusagivemucize Yumurtlama akıntısı olabilir. Bende de oluyordu. Bir de ben hep yakaladım neden denk gelmiyor erken mi başlıyorsunuz
Sirincili Gokkusagivemucize testle alakası da olabilir hep silik gösteriyor aslında her gün aynı saatte yapıyorum anlayamadım dikkat de ediyorum
Gokkusagivemucize Sirincili kaset kullanmıştım ben. Kopkoyu çıktığı günler oldu. Bilemedim bende. İnşaallah hemen tutar. Ben bıraktım iki ay üst üste tuttu kendiliğinden. İlki kimyasaldı düştü şimdiki 10 haftalık çok şükür.
BaranBeren Merhaba ben takvimim diye bir uygulama indirmiştim app storeden . Ona göre hamile kaldım yumurtalama tarihleri gebelik için yüksek şans aralıklarını filan söylüyor. Rabbim en kısa sürede hakkınızda hayırlısını versin