Hulo2105 denizcatalbasoglu20 biz 1+1 de oturuyoruz yatak odamıza sığıyor alacaklarınız. Bu ay dolap alıcaz. Diğer ay yatağını alıcaz. İnşallah 1 yaşından sonra taşınıcaz. Ama ben 1.5 yaşına kadar falan yanımızda yatar diye düşünüyorum ama mesela ayrı bir odam olsa odasını 5. Ayda falan alırdım.
BTAU denizcatalbasoglu20 6-7 ay başlamak için ideal zaman Allah korusun her ihtimali Düşünmek gerekiyor. 6 ay dolmadan bebeğin doğunca yaşama ihtimali yok 24.haftadan sonra yaşama ihtimali var çünki.
yeschef-13 denizcatalbasoglu20 26+3 içindeyim oda takımımız 45 günde teslim oldu odamızı kurduk eksikleri gördük şuan herseyimiz tamamlandı tek kıyafet yıkaması hastane çantası son zaman işleri kaldı kapısını çektik duruyor kimseye bir zararı yok 😂🤷🏻♀️💐
Gkygz denizcatalbasoglu20 22. Haftada aldık, aldığımız yer yoğun olduğu için 2 ay sonra teslim ederiz dediler 30. Haftaya gireceğinin daha yeni gelecek o yüzden ne kadar erken o kadar iyi. Hem fiyatlar da sürekli artıyor
denizcatalbasoglu20 Dlncvn35 ben biraz kilolu başladım belki ondan böyle almışımdır genelde zayıflar birden kilo alıyor diye duymuştum :)
Dlncvn35 denizcatalbasoglu20 bence kişiden kişiye değişen fikir ben 3 aylıkken almıştım şu an 6 aylık olduk iyi ki de almışız çünkü herşeye günden güne zam geliyor
denizcatalbasoglu20 Limonlukekkk zayıflar birden kilo alıyor diye duymuştum belki ondandır doktorum bana bebek için yemeye çalışma normal kendin ye o kanından başlanıyor dedi sonra ben bi durdum :)
Amine_Sultan 27 haftamdayım ben aldım 1 ay oluyor teslimat süresi uzun doğuma denk gelecek gelmesi sanırım