HilalYlmz Bebisbg34 gitmiyoooorrr 😂😂 ayağı tam kaburgamın altında resmen nefes aldırmıyor şu cuma hayırlısıyla gelsin de bakalım
Edaerdem5203 Bebisbg34 38+4 geçen hafta 2 3 cm açıklık var dendi uyarı verildi nişan da geldi ama bebiş gelmiyor sancı vs yok 😁
Cicekkiz20 Bebisbg34 39+4 temizlik, sıcak suyla duş , hurma bana misin demiyor hanımefendinin keyfi yerinde artık oturdugum yerden kalkarken bile zorlaniyorum
Momnur 37+6 yım kısaca hiç bir şey yapamıyorum aşırı ağırlaştım, karın ağrım var kilo aldım bebek büyüdü patlamak üzereyim 🥴
yelizerduran Bebisbg34 38+2 pilates topunun üstünden yazıyorum gelsin diye tüm tuşlara basıyorum resmen 😂
Cicekkiz20 Ebru3457 sadece bel ağrım var bide basınç var vajina kemiğinde başka Hicbirsey yok sizde varmı bı belirti
yelizerduran Bebisbg34 hiç niyeti yok gibi gelmeye ama aşırı baskı hissetmeye başladım dünden beri inşallah geliyordur 😄
Ebru3457 Cicekkiz20 benimde dediğiniz gibi arada bel ağrım oluyor ve otururken ve yürürken kaşık ağrısı ve genital bölgemde baskı oluyor onun haricinde bir belirti yok