Mavisbonck Cumartesi günü evde temizlik vs yaptım ve çok ayakta kaldım sonrasında sabah kalktim ki bi anda sıcaklık hissettim baktim ki kan geldi o an hemen apar topar hastaneye gittik ağrım yoktu acilden giriş yaptım alt açıklık 1 cm çıktı sancın da biraz var dedi ve bana yatış verdi yukarda travma odası diye bir yer varmıs oraya alacaklardı beni öncesinde tekrar muayene ettiler alt taraftan ultrason ve açıklık için o doktor birsey söylemedi sonra beni yatırdlar o odaya bi baktim ki birssyker gidiyor yine aşağdan kan kıpkırmızı açıklığa bakılırken çok canım yandı ama doktoru çağirdim birsey olmas dedi ve ben gazlı bezle zor durdurdum kendim sonrasında banaciğer gelistirici iğne yaptilar odaya yatışım yapıldı artık o günün akşamı kan hala geliyordu sürekli wc gittiğimde ama rengi koyulaşmıştı diğer gün siyah oldugunu gördüm sürekli nst bakılıyordu sancım falan çıkmadı 2. Doz ciğer gelistirici de yapıldı kontrol için 1 gün daha kaldım toplamda 3 gün sonunda çıkabileceğimi söylediler 1 gün önce çıktım 2 gündür de evde istirahat halindeyim ama bugün 2 saattir süren adet sancısı tarzında bi ağri ve geçmeyen türden bi ağrı oluştu aynı anda belime de vuruyor bunun ağrısı yürüdüm yattım uzandım herseyi denedim gecmiyor baska bir durum olmadı ama şimdilik korkuyorum 32. Hafta oldu şu an doğmasından ona birsey olmasından veya doğupta küvöze girmesinden ne yapmalıyım bilmiyorum başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun erken doğum mu olacak sizce😭😭😭😭
gamzedenizz Mavisbonck 😢 allahim yar ve yardimcin olsun cok uzuldum gercekten benimde gebeligim zorlu gecio insallah minos tam zamaninda gelirr annesinide uzmez sizin icin dua edicem allahim bebekleŕimizi zamaninda kucgmza almayi nasip etsin insallahh allhm buyuktur 🙏🙏🙏
YagizAsyaMom Mavisbonck geçen hafta acilde ki doktor eğer beline buran ağrı kasılma her neyse tek tarafşıysa korkma aynı anda hem sağ hem sola vurması lazım dedi bir de kasığa. Dinlenin bolca doktorunuza haber verin bilgisi olsun
Duygu07 Mavisbonck çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelir bebeğin. Benimde erken Doğum riskim var 32. Haftadayım. Peki ciğer geliştirici iğneyi nerden yapıyorlar canım?
Mavisbonck Nursemom90 doktorumun numarası yok devlet hastanesine gidiyorum o yüzden ulaşma şansım yok eğer 1 2 saat daha gecmezse hastaneye gidicem 😭 hareketlerini hissediyorum çünkü
Mavisbonck Duygu07 popodan yapiliyor kuzum 2 iğne arası belli bi saat geçiyor öyle yapiliyor 2. Doz da
Nur42 Mavisbonck daha önceden kanamanın olmadan bel ağrısı yada erken doğum riskiniz var miydi aniden mi oluştu acaba ?
Mavisbonck Nur42 12. Haftamda kanamam olmuştu progestan kullandım 1 kutu birdaha gerek kalmadı sonrasında öyle birsey yasamadım fakat o trmizlik yaptığım günün akşamı belim kilitlendi sanki ve yürüyemedm bir süre 😓
Nur42 Mavisbonck Allahım inşallah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah biraz daha durur bebeğiniz