Dmrcn Az öncede yazdım kaybettim az önce bir parmak boyunda balgam gibi koyu kivamlı yeşil sarı renkli bir şey düsürdüm nişan olabilirmi nişansa eğerki ne kadar zaman sonra doğurdunuzz
Edaerdem5203 Dmrcn nişanım dolu dolu geçtiğimiz hafta salı günü aynı gün içinde 4 kez geldi hala bekliyorum sancı vs yok üstelik 2 3 cm kadar da açıklık mevcut demişti salı günü doktorum
Melek2023 Dmrcn ay ben 36 haftaligim az once ayni sey bende de oldu ama nebilim oyle dusunmek istemedim 🥺
mimikii Dmrcn nişan ama bence yeşil olması sorun olabilir bunu doktorunuza sorun isterseniz burada çoğu kişi yeşil gelen nişan ve suya bebek kakasını yapmış falan yazıyor benim de ilk gebeliğim olduğu için pek bilmiyorum ama bi doktora danışın derim
Edaerdem5203 Dmrcn doğrudur ama belkide kimisinde tekte gelir bilmiyorum ki benim bi kaç gün geldi ama sonrası azar azar
mimikii Dmrcn sarıysa iyi diyorlar genelde bi de iç çamaşırının rengi farklıysa ondan da rengi farklı görünmüş olabilir
Dmrcn mimikii valla beyaz giyiyorum son zamanlar diye acaba ne kadar zaman sonra doğururum cok merak ediyorum😂
mimikii Dmrcn ay ben de 39 haftalığım bi türlü gelmiyor bi de belirti falan da yok dün bi tek sancı oldu biraz o kadar senin nişan gelmiş ya yakındır doğum bende o da yok 🤦🏻♀️
Zehracnr Dmrcn canım benimde nisanim cuma gelmişti cumartesi sıcak suyun altinda annem belimi ovdu pazar gece 2.30 da sancım yavaş yavas başladı 9.05 gece de doğumum oldu yani 1 gün sürdü benim
Dmrcn mimikii ay gelsin insallah ilk hamilelik tam bir cehalet ne geldi ne zaman gelir ne nedir hıcbısey anlayamıyorum😂
Dmrcn Zehracnr insallah gelende nişandır ben de simdi banyoya giricem son hazırlıklarımı yapayım nolur nolmaz😂
mimikii Dmrcn ay evet evet hazırlıkları yapmak iyi olur şimdi hem de sıcak su rahim ağzının yumuşamasına falan iyi geliyormuş hızlandırmış olursun
Dmrcn mimikii hadi insallah herkese basarılar doğurunca yazarım direk simdi bakalım sancı ne zaman baslıycak
mimikii Dmrcn hadi bakalımm hemen başlar da inşallah çabucak doğurursun Allah yardımcın olsun şimdiden canım