Zehroskos Her ne kadar makyaj yapmak istemesem de özel günlerde biseyler sürmek gerekiyor. Ama hangi markalar temiz doğal bilmiyorum. önerisi olan var mıdır hamislerr
Deletedmom_88 Zehroskos ben hamilelik için ayrıca makyaj malzemesi araştırması yapmadım, elbette daha iyi olanlar daha doğal (?) olanlar var ancak sonuçta kimyasal kimyasaldır. Ben ara ara yapıyorum makyaj, bir problem teşkil ettiğini düşünmüyorum açıkçası 🤔
curlysister Zehroskos vegan olan ürünler tercih edebilirsiniz, ben hamilelikten önce de yves rocher markasının ürünlerini kullanıyordum onlardan devam ediyorum sık sık yapmasam da
Zehroskos Deletedmom_88 ama kan yoluyla geçiyor bebeğe o kimyasallar. En azından doğala yakın urunler bulsak daha içimiz rahat eder diye düşündüm
Deletedmom_88 Zehroskos marka olarak bilemiyorum ama içeriğinde özellikle paraben olmayan şeyler tercih edilebilir o halde
Zehroskos Aabbccc deodorant kullanmıyordum zaten . Parfümü de bıraktım kokusu zaten çok rahatsiz ediyor artık beni
Zynp12 Zehroskos kendim üye olduğum bı networktan alıyorum herşeyimi kremlerimi makyaj malzemelerini ama zaten aşırı makyaj yapan bı insan değilim.