Hmyrayz Kızlar 11.haftamdayim düşük riskinden dolayı progestan fitil kullanıyorum. Fitili her gece atıp yatıyorum sabahlari fitil geri akmış oluyor az da olsa ve içinde pembe akinti gibi bu fitille mi ilgili bilemiyorum bunu yaşayan var ki aranızda
Ipekulas Hmyrayz bende bir süre kullandım geri akması normal ama pembe olması da yerleşme kanaması olabiliyor fitille beraber akmış olabilir ama yinede doktoruna danış derim
Hamisbayan Hmyrayz pembe akıntıyı bilmiyorum da fitilin akması içerde çözülüp işe yaradığına işaret canım o konuda sıkıntı yok
Selinmoon Hmyrayz bende kullanmıştım . Sabah akşam olacak şekilde, sabahları az da olsa kanamam oluyordu sonra sonra geçti o da.
Selinmoon Hmyrayz hiç sormadım çünkü doktorum bir kaç gün kanama devam edebilir dedi çok yoğun ya da uzun sürerse gel demişti . Bu arada ben iş falan yapmadım o dönemde dikkat ettim . 🙏
teacher-mom21 İlk haftadan 32 ye kadar kullandım pembe hiç akmadı akması normal bazen su şeklinde dahi aktı
Suhiss Hmyrayz evet geldi doktorum da bu konuda uyarmisti zaten tum fitillerde bi miktar geri akabilir merak etme diye ama pembe akintinin onla ilgisi yok tabi
120117 @Hmyrayz bende kullanıyorum erken doğum riskim olduğu için günde 2 kere sabah akşam evet akıyor geri ama kanlı değil siz doktorunuza danışın.