Deletedmom_99 zeynonunannesiiii var var. Arkadaşımın cıçocuğunun adı asil. Sonuna da sen zade eklemissin daha hoş olmuş. Onun ki asıl arif
kalorisizpatates zeynonunannesiiii hanzade var asilzade Osmanlı’da kullanılan bir lakap soyluların çocuklarına söylenir. Benim kulağıma pek hoş gelmiyor ama siz bilirsiniz tabii🌸☺️
Damlaalyz zeynonunannesiiii ya izlemiyorum ama sanki yasak elmada ki siyah saçlı kadının soyadı asilzadeydi (enderin değil)🤣
Esra_Omer_21 zeynonunannesiiii kalp yarası diye biz dizi vardı oradakiler sayadı zadeli bişeydi o aklıma geldi
busraozkan33 zeynonunannesiiii yanilmiyosam köklü ailelere asil zade diyolar filmlerde isim olarak hiç duymadım 😃
bahocum zeynonunannesiiii varsa da komik geliyor kulağa. biraz tatlıcı markası ismini çağrıştırdı bana 😅 belki de görmüşümdür ondan çağrışım yapmıştır
Aselbade zeynonunannesiiii 😂benim kizimin adi asel bade kendi kendime soylenirdim annemlere felan soylerdim oglum olursa adını asil zade koyucam diye oğlum olucak ama ismini aras ege koyduk🤭