Babyada Kızlar bu ay ağrım inanılmaz. Parol geçiriyor ve bende içiyordum ama çocuk düşünmeye başlayınca zararı olur mu diye aklıma takıldı. Bilgisi olan var mı ???
nur0928 Babyada adet dönemini ağrı kesici kullanmadan geçiremeyen biri olarak 36 haftalık hamileyim 🤗 Kanamada azalma olabilir ama bunun hiçbir sakıncası yok
Rumeysacelikk46 Yok bir zararı ☺️ öyle bir şey olsa ben gebe kalamazdım heralde çünkü tek sancımı arveles kesiyordu günde 2 tane içtiğimi biliyorum ☺️ ağrı kesicinin yumurtama veya rahimle alakası yok
Babyada Rumeysacelikk46 çok teşekkür ederim, inşallah bende çok hamile kalmak istiyorum engel falan olur muyum diye çok korktum 🥺🤗
Rumeysacelikk46 Donthappymom gebelik düşünen için önerilmiyor içindeki yağ asitlerinden dolayı gebeliği önlüyor diye biliyorum ☺️
Donthappymom Rumeysacelikk46 bende faydalı diye duydum biri bununla hayıt tohumunu beraber içmiş hamile kalmış ki zor muş kalması da neye inanayım ben şimdi 🥺 bende istiyorum gebelik öyle birşey varsa içmem
Babyada Donthappymom kafalar karıştı valla bende bilemedim, bilen birine sormak lazım. Eğer gebeliği önlüyorsa sizde kullanmayın isterseniz 🥺
Kr6543 Bana doktorum her türlü ağrı kesici grip ilacı vb yasaklamıştı ama paroldan bişey olmaz bence çok içmedikçe