Kr6543 Kızlar bat 28 Şubat idi bugün kan testi verdim 1239 çıkmış doktor çarşamba yine gel 2 kati artmış mı bakalım dedi sizce değer nasıl?
Cennet-polat Kr6543 maşallah çok iyi yinede artış önemli olduğu için söylüyorlar ama içiniz rahat olsun güzel değeri
Nesli46 Kr6543 değeriniz gayet güzel 2 3 gün sonra kese görebilirsiniz bence 1 hafta bekleyin bebiş de görün ama beklemek zor kendimden bilirim☺️Sağlıkla alın kucağınıza inşalllah😇
nununundunyasi Kr6543 ay yılan hıkayesıne döndü o da 😁 allahtan köy yerinde değiliz de işimiz görülüyor 😁
Papatyaa2 Kr6543 ayyy bende seni arıyordum sağlık ocağında kan veren arkadaşınki çıktı mı diye hahahha hayırlı olsun bebiş doğunca çıkar galiba sağlık ocağındaki sonuc
Kr6543 @Nesli46 @Papatyaa2 @nununundunyasi lendi doktorumla görüştüm beta 1000 üzeri olunca kese görünür yarın gel dedi 🥲
Papatyaa2 nununundunyasi benimkide görünür o zaman yarın inşallah ayyy bir sürpriz olup da kalp atışını da duysak 🫠🫠
nununundunyasi Papatyaa2 inan bunu o kadar çok ıstıyorum ki inşallah hem kalp atısı hem kese görmek nasıp olur ❤️🥰
Papatyaa2 Kr6543 Çarşamba günü 810 du bir daha baktırmadım canım hesabıma göre yarın 5 bin küsür olacak doktor randevum yarın 6+1 oluyoruz