Minnos53 Göğsümün kaburgamın altında sancı mı ağrımı değişik bişey var birde midem bulanıyor önerisi olan var mı uykudan uyandım o kadar kötüyüm 🤦🏻♀️
Pnarozbulut Minnos53 bende öyleyim sürekli sıcak suyla geziyorum ağrılarım için dayanamadığım yerde ağrı kesici içiyorum mide bulantısı için ilaç kullanıyorum ayrı olarak o biraz zor geçiyor hatta geçmiyor benim hala devam ediyor inşallah senin geçer
Hdy1122 Minnos53 bende o ağrıyla yaşıyorum 4 gündür ama dün doktoruma gittim bebegin kafasının oraya dayandığını söyledi çok şiddetli bi acı kaç haftaliksin bilmiyorum ama bebegin kafası olabilir 😑
dorukhan_nehirada_moms Minnos53 o bnde surekli var sanki icimi yirtio birisi hareketlerimi kisitliyo resmen o derece 21+4 haftaligiz biz
dorukhan_nehirada_moms Pnarozbulut mide bulantisina ilac ne aliosun bnmkide gecmio yataktan cikamiorum resmen okdr kotuyum
Minnos53 dorukhan_nehirada_moms bende 32nin içindeyim yavrum ya çocuk değilde sanki gaz gibi anlamadım 🤦🏻♀️
dorukhan_nehirada_moms Pnarozbulut zofer bana hic bisi yapmadi ki yine devam etti bulantilarim kullandim ondan da