sevvalcik Kızlar bugün doktora gittim 18 haftalık dedi cinsiyet tahmini yine emin olamadi erkek gibi birdaha gel dedi bacak arasının fotoğrafını verdi anlayan var mı acaba
2bebelianneee sevvalcik Ben anlayamıyorum ya doktorlar nasıl emin olamıyor 2024deyiz artık kendini saklayan bir bebek olsa tamam diyeceğim size bacak arası resimi verip nasıl net bir yorum yapamıyor bende 14+4 oldum bana da aynı şeyi söyledi emin değilim çıkıntı var sanki dedi uğraşmak istemedi resmen ☹️
huysuz__ sevvalcik az daha puslu çekseymiş😅 doğru gördüysem erkek pipi var orda.. daha önceki attığın yan duran ultrasonu var orda daha belli erkek nubu dik
sevvalcik 2bebelianneee iki kere girdim bugün doktorun yanına çikolata falan ye gel dedi gittim emin değilim erkek gibi dedi 18 olmuş ne zaman gorecekler anlamıyorum
Mesen 11+4 de kız gibi 14+4 de erkek gibi dedi 16 yi bekliyorum gerçekten bende anlamıyorum ay bebeğimiz göstermiyor dese tamam pozisyon uygun değil dese tamam ama görüp de emin olamamak nedir ya
sevvalcik Mesen anlamıyorum bende cidden nasıl emin olamiyorlar celiskide kaldım şimdi tekrar gününü bekliycem
2bebelianneee sevvalcik Bu gidişle ben de detaylıda net bir şekilde öğrenirim gibime geliyor benim ikinci gebeliğim 2 yaşında oğlum var onunkini 11 12 haftalarda öğrenmiştim keşke o doktora gitseydim diyorum bazı doktorlar cinsiyette çok iyi gerçekten uğraşıyorlar en azından başından atmıyorlar
sevvalcik 2bebelianneee benimde herhalde detayliya kaldı gibi gidip bir özelde göstericem en azından emin olmuş olurum
sevvalcik huysuz__ ay valla elime verdiği kağıt böyle ne dandik makinalari var anlamıyorum 😂 erkekse erkek desinler ona göre hazırlık yapayım basima sonradan cinsiyet degisti şeyi gelmesinde 😂😂😂
Tugba1tugba sevvalcik bana da yüzde 80 dedi cinsiyeti ama burda sürekli değişenleri gördükçe bende inanmıyorum hala tam detaylıya kadar emin olamıycam sanırım
sevvalcik huysuz__ bu hafta özele gidicem bir bakalım o ne diyecek orda pipisini gördüm falan dedi ama kafami karıştır 😂😂
huysuz__ sevvalcik bende bu kez devlet takipliyim cuma söylemezlerse özele gitcem beklemek kararsızlık hiç bana göre değil 😅siz de benim gibisiniz