uzaklardabiri Arkadaşlar ben şimdi 62 kiloyum 4. Ayıma giriyorum , aşırı bi iştahım yok normal ilerliyorum buna göre pijamaları kaç beden almalıyım normalde s-m olurdu şimdi L alsam nasıl olur. Hastane ve sonrasında giymek için alıcam şimdiden.
ipeklinaismom uzaklardabiri 70.6 hamile kaldım , şuan 80 kiloyum . 32+5 iz aldığım kiloyu 5. Aydan sonra aldım sizde benim gibisiniz sanırsam. Xl aldım rahat rahat
Bnurd uzaklardabiri son aylarda çok kilo alıyorsun ben 6 ayda 5 kilo falan almıştım 8. aydayım 2 ayda 10 kilo aldım bence pijama takımını son aylara bırak kilo alımına göre bedenini ayarlarsın
uzaklardabiri ipeklinaismom 61 le hamile kaldım ben 10 kilo olsam en fazla 71-72 olurum diye l diye düşündüm aslında xl çok büyük olmaz mı
uzaklardabiri Bnurd arada indirimler denk geliyor ya yakalamışken alsam mı diye merak ettim ondan sorayım dedim 😅
Fatma_ecem4 uzaklardabiri çok büyük almayın doğumda gidiyor yarışı zaten kilonun bide önden düğmeli alın emzirme için çok iyi oluyor bende daha alicam inşallah 14+2 deyim
uzaklardabiri Fatma_ecem4 bende önden düğmeli düşünüyorum m alsam alt kısmı dar olur mu diye onda çekincedeyim. Bide hamile pijamalarıda diğerleriyle aynı mı yoksa biraz daha bol mu onları hiç bilmiyorum mağazada baktım ama pek fark yok gibime geldi
petekceee uzaklardabiri ben şuan 67 kiloyum 8. Ayımdayım L beden aldım oluyor yani sonrası için de rahatlıkla olur diye düşünüyorum
uzaklardabiri petekceee Sonrasında da giymek istiyorum bende bi kenara atmak istemiyorum l doğum sonrası normale dönüncede giyilir sanırım
BabyAta Bazı pijamaların kalıbı dar veya bol oluyor ben mağazadan gidip bakarak aldım suan 29. Hafta 63 kiloyum L beden aldım rahat olur gibime geldi
uzaklardabiri BabyAta Hangi mağazadan aldınız kalıpları nasıl ben lcw düşünüyorum fiyat performans ürünü olduğu için
TuranEyyub2023_ uzaklardabiri ben hamileliyimi öyrendiyimde 65 dim. Şimdi 8 ci ayımdayım 78 oldum. Hamilelikten sonra hangi beden almalıyım acaba..?
uzaklardabiri TuranEyyub2023_ bilmiyorum bende tam kestiremedim burdan fikir almak istedim şuna 62 kiloyum 4 ay olucak 5 ayda 10 kilo alsam 72 olurum genelde L tavsiye etmişler bana
snowglobe uzaklardabiri hamilelikten önceki kilonuza göre alın. Ne olursa olsun 40 çıkana kadar öyle böyle 5 kilo gidiyo.
ipeklinaismom uzaklardabiri vallahi bende değişim yaparım diye düşündüm rahat rahat güzel oldu birazda belki kalıptan kaynaklı da olabilir ama penye bir kumasi vae
Fatma_ecem4 uzaklardabiri şöyle düşünün sezaryen olursa belinizi çok sikmamasi lazım pijamanin ustude kesinlikle düğmeli alın