Hazla7575 Kizlar merhaba bugün 6 gün adettim geçiyor bir belirtim yok test yaptım negatif sizce neden
Merve-metin Hazla7575 geç yumurtlama görmüş olabilirsin geç döllenme olmuş olabilir 10.günden sonra tekrar test yap olmazsan eğer canım 🙏🏻 benimde bugün gecikmemin 6.günü ben test yapmaya korkuyorum ama sanırım akşam yapacam
Ruyagibi1 Hazla7575 en temizi kan testi vermek ben de4-5 gün geciktim test yaptım negatifti 9 gün olmayınca yeniledim testi pozitif çıktı hiç bir belirtim yoktu gittim kan verdim pozitifti
Hazla7575 Merve-metin ayyy sorma canım bende korka korka yaptım ama çok merak ediyordum insllah senin çıkar haber ver 🥰
Hazla7575 Ezomommy biraz daha bekliycem bakalım şuan için ne adet nede hamilelik belirtisi yok sadece iki gündür sık idrara cikiyorum bilmiyorum psikolojik de olabilir hakkımızda hayırlısı olsun 🥰
Merve-metin Hazla7575 ayy inşallah canım akşama yapmaya niyetlendim bakalım inşallah çıkar çıkmazsa yarın sabah ilk idrarla yapacam tekrar
Merve-metin Hasretanne yaptım canım bişey çıkmadı negatif 🤦♀️ hormonel sanırım artık ne zaman adet olursam kısmet
Hasretanne Merve-metin bende oldum kan sonucu cikmadan sonucu ogrenmis oldum bemde 😢 Rabbim hayirli xamanda nasi etsin
Merve-metin Hasretanne amin inşallah kuzum 🙏🏻 ben daha olmadım hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum 🤦♀️ bakalım ne zaman olacam bende
Hasretanne Merve-metin insallah senin tutmustur da sende bize dua edersin bol bol rabbim geciktirmeden versin insallah
Merve-metin Hasretanne amin inşallah kuzum ama pek sanmıyorum bu hormonlar beni mahvetti ondan gecikme yaşıyorum evlendiğimden beri bu 3.gecikmem oldu
Hasretanne Merve-metin evlendigimden beri sayarsak 2.5 yilda benim 2. İlk defa 8 gün oldu bende hormonlarim normal saniyorum
babyshark__ Hazla7575 canim ben gecikmenin 4.gununde yaptim negatifti kan verdim acilde degerim 14 cikti bir kan ver hemen
Merve-metin Hasretanne yine herşey yolundadır inşallah canım ama sen yine hormonlarına amh filan baktır hastaneye gidebilirsen eğer