HanifezkahramanYazc 6 haftalık gebeymişim 🤰🏻 Dün doktor kontrolüne gittim değerim 1756. Ama keseyi net göremedik. Siz kaçıncı hafta da gördünüz. Değeriniz kaçtı. 🙇🏻♀️
aesma HanifezkahramanYazc benim 4. haftada kese görüldü ama kan testi yapılmadı. şimdi 6 haftalık yarın randevum var tekrar..
Busbus HanifezkahramanYazc cnm hayirli olsun oncelikle.kanaman ya da lekelenmen olmazsa 8. Haftayi bekle hem keseyi hemde kalp atisini duymus olursun
PamirMira Canım ben öğrendiğimde tam 4 haftalıktı değerimde 781 di 2 gün sonra da 2256 ya çıkmıştı. Progesteronda 30 du. Ultrasonda görebilmek için 7. Hafta da çağırdı ama ben garanti olsun diye 8. Haftayı beklemeyi düşünüyorum 🤔
HanifezkahramanYazc PamirMira benim değerim pazartesi 1070 idi perşembe günü 1756 . Sizin değeriniz hızlı yükselmiş 🙇🏻♀️
DilekAlkanat 2eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 4unde kan testi yaptirdim 2500 lerde bir deger cikti sonrasinda dr muaynesine nezaman gittim hatirlamiyorum ilk 3ay cok kanamam oldugu icin herhafta hastaneye gidiyordm 😔 cok sukur simdi daha iyiyiz...
HanifezkahramanYazc Busbus twşekkür ederim 😊 pazartesi günü doltprum telrar gel dedi pazartesi görmek ümidiyle bekliyorum 😊🙏🏼
Funda353 Değerim 3700 civarında 5 mm kese göründü geçen cuma O zaman 5+1dim Bugün öğleden sonra kontrolüm var İnşallah kalp atışını duyarız