Scelikler znbo 22+6 kızım olacak inşallah beşik bebek arabası banyo seti anne bebek çantası bi kac küçük eksikleri aldım nisanda bebiş kıyafetlerinj almayi düşünüyorum sıcaktaa yaz doğumu biraz endişelendiriyor beni 🥺 gayet güzel bi hamilelik geçiriyorum 🥰
znbo Scelikler maşallah ne güzel baya almışsınız, ben de yaz doğumundan biraz çekiniyorum siz neredesiniz
Scelikler znbo eşimin görevi yüzünden siirtteyim çok olmadi buraya geleli böyle bi sıcak yok kendimden çok bebekgin zorlanacağını düşünüyorum inşallah bu süreç kolay gecer🥺
znbo Meral_esila şükür benim gibi bir şeyler almayan biri :) benim erkek diyor doktor ama ben tam tatmin olamadım o yüzden geciktiriyorum ve sırt ağrısı bende de oluyor çok garip bir ağrı belin az üstünde daha önce hiç ağrısından haberdar olmadığım şekilde
Meral_esila znbo henüz almak için bence erken gittim hastahaneye gene cinsiyetini öğrenemedim 😁sır gibi
birmeleginannesi_ Kubramat bende de his yok insan hissetmeyince sürekli acaba bişey mi oldu diyo insan bişey yerken acaba bu zarar mi verdi diyo bı ağrım oluyo hemen korkuyorum valla zor 🙉
Syda01 znbo malesef ilk bebeğim kış çocuğuydu bu Allah izin verirse temmuzun sonunda tam sıcakta doğumum
susaMom_ Rabiakltk5 22+4de benden gelsin o zaman bebek arabası göğüs pompası vs aldım hala eksiğim çok siz neler aldınız?
iremd-1798 znbo annemler sağolsun beşik bakmaya çıktık her şeyi aldılar 🥰 ben daha bir TL harcamadım bundan sonra sıra bende artık ❤️ az kaldı hissedeceğimiz zamanlar gelir 🥰
dhbetul znbo 20+3 🥰 detaylı ultrason günümüzü bekliyoruz. Oldukça hareketli bir kız bebiş geliyor inşallah.