Cenksule Ndevpelin merhaba tahin yiyebilirsiniz sabahları Bi tatlı kaşığı aç karnınıza iyi gelecektir
Hilal14-12-21 Merhaba benim mide yanmama da sade dondurma iyi geldi ne yaptıysam geçmedi tesadüfen dondurma yedim denk geldi o geçirdi
Elif143- H-c-r-a-y-b-a-r-s evet ben doktor kontrolünde kullanıyorum sen de doktoruna danışarak alabilirsin rahatlatıyor
aytencelik Ndevpelin rennie şurup bana iyi geliyor bir de süt hatta birazdan süt ısıtıp içeceğim bi kaç kişiden ayvayı da duymuştum iyi geliyor diye
NGold İlk 5ay her şey faydasızdı daha sonra rennie tablet kullanmaya başladım iki taneden asagısı bi işe yaramıyor onunda
Qqasiyeqq Ndevpelin kesinlikle soğuk salatalık .. hem zararsız hem etkili bı seferde 3 tane 4 tane falan yiyorum hem hoşuma gidiyor serin serin hemde hemen kesiyo ölücektim mide yanmasından geçmiyo bide bı süre sonra kusturuyo insanı halsizlik de cabası.. Allah şifa versin inşallah seninki de bu şekilde geçer 🥲🤷
Kubrafe Ndevpelin Benimde mide yanması çok vardı rennie duo şurubunu kullandım anında kesiyor tavsiye ederim
Nur2516 Ndevpelin bence gece yatmadan iki saat önce falan ye en geç , salçalı ve midene dokunan şeyleri az tüket ben süt içiyorum banada doktor pronat süspansiyon verdi şurup onu içiyorum ve çok yüksek yatıyorum mecburen anca rahat oluyorum
Sedacaner Ndevpelin sık sık ve az miktarlarda beslenin ,hamur işi ,şerbetli gıdalar tüketmeyin,bol su ve leblebi tuzsuz olanından insallah çözüm olur ☺️🥲
Suveyy Ndevpelin bende süt içtim geçmedi maden suyu ile rahatlıyorum hep hem gazımı geçiriyor hem mide yanmasını