elifdurusgan Ndevpelin şimdi benim de yanıyor ne yapabilirim gavisgon da bitmiş dedim naneli sakız çiğnedim geçti sende deneyebilirsin canım
sca93sca Ndevpelin gebelik reflusu ben çok ağır yaşadım. En sonunda ilac aldim nexium. O rahatlattı. Doktorunuza bi sorun isterseniz.
sca93sca Nexium içmeye baslayali her şeyi yiyebiliyorum. Sıfır yanma gegirme kusma. Keske daha önce alsaydım. 2 ay süründürdü reflu.
Sedapetek Ndevpelin bende lansor kullanıyorum çok iyi geliyor ilaç olduğu için fazla kullanmak istemiyorum sadece midem yanmaya başladığında ortalama 3 günde bir tablet içiyorum yeterli geliyor
yelizerduran Sedapetek bende lansor kullanıyorum pazartesi perşembe içiyorum haftada iki gün bütün haftamı kurtarıyor 🤍 her istediğimi yiyip içebiliyorum çok rahat ettim
Emlly Ndevpelin bana süt iyi geliyordu midem ekşidiğinde hep süt içerdim genelde bebeğin saçlarından derler iki kizimda gerçekten saçli doğdu ☺️
Ndevpelin Salatalık yedim bugün tuzsuz epey hafifletti kızlar akşam yemeğimde de sebze tükettim şuan gayet iyiyim umarım buradaki bilgiler herkesin işine yarar herkese çok teşekkür ederim ❤️
Boncukk123 Ndevpelin rennie şurup verdi doktorum çok zorlamadıkça içmiyorum ama aşırı zorluyorsa içiyorum bir ölçek gaviscon bana hiç iyi gelmiyor
Patito__ Ndevpelin üç yudum soğuk süt (dolaptan) bende cok işe yarıyor Ama en onemlisi baharatsiz yemeli ve agir yiyeceklerden asitli içecekler gazli icecekler uzak durulmalıdır ve bolbol su icilmeli *Yastik biraz yuksekte yatin eger aci su geliyorsa
Bhrdgan Ndevpelin asitden ve yağlı yiceklerden uzak durun portakal mandalina yağlı yemekler bende onları bırakınca gecti belki sizdede gecer
Ahmetleylabebek3840 Kizlar ben çok halsizim ve hiç birşey yiyemiyorum🥺🥺insan aşermezmi bende o bile yok resmen kafamı kaldramiyorummm bebeğim böyle sagliksiz olurmu daha 10 haftamdayim böyle olanlar varmı lütfen yazin
Sevaan Ahmetleylabebek3840 merhaba, ben de 9 haftalık hamileyim. Aynı durumdayim. Yemek bile yiyemiyorum. Yemesem, açlık duymam(ç
Mervecvk94 Ahmetleylabebek3840 bende 3 ay oldu hala midem çok kötü ne yesem çıkıyor hiç güzel beslenmedim nasıl olacak bilmiyorum
Fatmayldz09 Ndevpelin canım suyun içine karbonat kat karistr iç benm üç yudumda kesiyor doktoruma danistimicebilirsin dedi