Gizmcivil Kızlar cinsiyeti öğrendim 16 haftaya yeni girdim erkek çocuk geliyormuş gönlümüzden geçen bir kız bebekti ama Rabbım böyle nasip etti 🩵🙏 Benim ilk hamilelegim erkek annesi olmak nasil birsey kızlar güzel annelerden yorum bekliyorum 🥰
Denizz6161 Gizmcivil sağlıkla kucağınıza alın💙 size hayran, her zaman sizi sevecek ilginize ihtiyaç duyacak ve babayı dışlayacak bir çocuk geliyor çok şanslısınız🙏🏼 bi kızım olsun çok istiyordum ama oğlumu dünyaya değişmem😄 şimdi ikinci de erkek olacak benim🥲
Serendipity16 Gizmcivil bende hep ilk çocuğumu kız isterdim hatta eşimle öyle inandırmıştık ki kendimizi kesin kız falan diyorduk bi çıktı erkek ilk bir iki gün insan kabullenmiyor ama sonra hemen alışıyorsun sağlıkla gelsinler önemli olan o şimdi oğluşum diye seviyorum hep Allah hayırlısını versin erkek çocuk zordur yaramazdır lafları insanın sinirini bozsa da önemli olan sağlıklı şekilde gelmeleri
Elo__35 Gizmcivil hayırlı uğurlu olsun inşallah 1 hafta sonra bende oğluma kavuşuyorum nasipse ailenin tek erkeği olacak diyebilirim biz 3 kız kardeşiz 2 yeğenim var onlarda kız bakalım erkek bebe nasıl oluyormuş 😂😂
mirzam11 Gizmcivil Mükemmel bir şey yaa tarif edilemez ikiside cok güzel Ama erkekler anneye düşkün oluyor 😭🩵
Cnuryasar Hayırlı uğurlu olsun inşallah aşkım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evlattır kız erkek cennet meyvesi hepside🌹 Benim de ilk bebeğim kızım olucak yıllarca bekleyen var allah kucaklarımızı boş bırakmasın💖💖💕💕🫶🫶
yeschef-13 Gizmcivil hayırlı olsunnn benimde ilk bebeğim hep erkek istiyordum bekarken adını koymuştum hatta ve benimde erkekk 🫠💐❤️🧿 bence mükemmel bir şey evde size aşık 2 erkek miss
Gizmcivil yeschef-13 bu açıdan bakınca çok hoşuma gitti ❤️ s bir gönderide görmüştüm Allah gerçek aşkı yaşamınızı istiyorsa size erkek evlat verir diye Sanırım Bizim de öyle olacak❤️
ikitosbikannesi_ Gizmcivil hayırla sağlıkla gelsin bebişiniz kız tatmadım haziranda Allah nasip ederse de inşallah abisi gibi olur diyorum.erkek bebek gerçek bi Aşk ya benim için. Uysal bi bebek benimki Allah’a şükür umarım sizin oğluşunuz da öyle olur. Daha 18 aylık ama şimdiye kadar iyiydik inşallah hep böyle devam eder. Bacağımdan tutup kucağına al demesine bıdı bıdı bir kaç kelime söylemesine top görünce koşturmasına benim için paha biçilemez.
Gizmcivil ikitosbikannesi_ maşallah Allah size bağışlasın sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah 🙏 umarım benim ki akıllı uslu bir bebek olur 🥰🙏