filizgol Merhabalar ✋🏻 Biz bugün 23+3 olduk ve bu sabah babamız ilk defa tekmeleri hissetti ❤️ Siz de babalar ne zaman hissetti 🙈
tugrammm filizgol hissedemiyoooo cünkü bizimki baba elini karnımıza koyunca poposunu dönüyo vurmuyo ;( anlıyor resmen
mervehamiatalay filizgol bizde 19+5 de hissetti ilk babamiz elini koyunca kucuk kucuk tekmelemisti simdi gobegimsaga sola gidiyor net goruyor babasi dokunuyor konusuyor öpüyor kiskanmiyor degilim 😂
filizgol Varlığını bilmek olağanüstü bişey... ilk kıpırtıları falan çok heyecanlardırmıştı beni ❤️ Şimdi babamızda hissediyor 🙏 Allah ım herkese nasip etsin bu duyguları 🤰🤲
Yalinn8 tugrammm aynisini yasiyoruzz😅 adam şansa kucucuk bise hissetti de mutlu oldu halbuki neler yapiyor icerdee
Denizreyyan tugrammm bizim kızda öyle ya şimdiden babacı 🤭 içerde parti veriyor ama babamız bi iki zor hissetti sırf bu yüzden 😄
Krispiim16 Mayasey ya kıyamam en çok hoşuma giden yorum 😌 aynen babası dursun ilk tekmeyi bi biz hissedelim 😂
Sevda74 filizgol bizim de 20 de hissetti . Oğluşum diyip başını karnıma koyyuyo direk cevabını alıyo ☺️ Babaları da daha mi moda soktuğunı düşünüyorum çok güzel bir şey gerçekten🤗
Gulayse0233 Sevda74 bizim de 20 de hissetti babamiz 😍 İlla uyumadan önce bi bakım napyon içerde diye elini karnıma koyuyor, kulağını koyup dinliyor .🙈☺
Irmakdkm filizgol 15 te pıt pıt hissediyodum 18+6 da tamamen hissettim ben burdayım diyodu 21+3 olduk şuan oynuyo mesela 😂😇🙏🏼 Babaya kendini göstermiyo video çekeyim diyorum anlıyo duruyo paşam 💙😂
Hafizzeynep filizgol 24 haftalığım içerde kıyametler kopuyor sanki ama baba ne zaman elini koysa tık yok 😂😂 hala hissedemedi
ATC filizgol daha güzel günleriniz olucak canım biz 32 haftalık olduk 2 gün önce eşimin sırtına sarılmıştım bizim oğlan bi oynadı adam uykudan uyandı diyo ki sanki benim sırtımın içinde hareket etti 😂
filizgol ATC amin 🙏🙏 çok teşekkür ederim 😊 her anı ayrı mucize Allah ım her kadına nasip etsin inşallah 🙏