ssa239688 Kızlar 1,5 yıl önce geçirdim bu operasyonları sağ yumurtalıktan dermoid kist rahimden de polip alındı ama yinede gebelik elde edemedim sıkıntı olmuyordur inşallah bu operasyonlar sonrasında
Tugba_turk46 ssa239688 bende Şubat 23 de histeroskopi ameliyatı oldum bende bir umutla hamile kalırım diye bekliyorum bakalım
ssa239688 Tugba_turk46 inşallah canım rabbim nasip etsin🙏🏻 ben artık neye yatacağımı bilemedim olmamasını en son dr degıstırdım oda ultrosonda polikistik görüntüye sahipsin dedi
Tugba_turk46 ssa239688 bnde çok doktor gezdim ya birde ben de şöyle bir gariplik var 4 yaşında bir oğlum var hemen 2. Ayında tuttu 2. İsteyeli 2 sene oldu olmuyor iki yumurtalığımda pcos var AMH değerim aşırı yüksek yaşıma göre ve ben ameliyat olurken doktor bana rahminde perde var dedi 5 senelik evliyim ilk defa rahmimde perde olduğunu öğrendim
ssa239688 Tugba_turk46 Allah Allah ne kadar garip birkaç yıl içinde bu seviyeye nasıl değişebiliyor veya vücudumuz bunu nasıl yapabiliyor anlamıyorum bazı şeylerin kısmet olduğunu inanmaya başladım artık zamanı var ki olmuyor herhalde çünkü öyle çok aşırı bir engel görünmüyor bizde hani olması mümkün ama hiç mümkün değil diyen insanların bile olurken gerçekten zorladığımızda olmuyor yani var sebebi mutlaka var