Ozgis1s Sevginur61 bende baştan beri böyleyim hatta sabah bulantım hiç olmuyor ama akşam oluyor 🤷🏼♀️ sabah resmen açlıktan uyanıyorum 😂
milav Sevginur61 benimde bulantılar bittikten sonra hep aç uyandım 😅 bence bulantınız olmadığı için şanslısınız
Ozgis1s Sevginur61 bi de mide bulantım olduğu için kaşarlı tost harici bişey yiyemiyorum o kadar açlığa 😂😂😂
Zeynomsu Sevginur61 gece 3 te açlıktan uyanıp elma mandalina ne bulduysam ağzıma tıkıyorum. Sabaha kdar uyku gitti mi 😃 sabaha kadar acık ye acık ye döngü bu
Elsa57- Sevginur61 ben evden çalışıyorum rahatım Allahtan yoksa gebelikte bu belirtilerle ise gidemezdim herhalde devamlı aç halsiz uykusuzum😂
Zeynomsu Sevginur61 kız ne orucu ben kendimi şaşmışım. İki adım atsam nefes nefese. Oruç beni tutar ben orucu değil de🤣
Eko93 Sevginur61 bende öyleydim. 24. Haftaya giriyorum 10 kg aldim. Bence daha erken ise vaktiniz yememeye çalışın:((
fundatlas Sevginur61 bende öyleydim hiç bulantı yaşamadım uyanır uyanmaz hemen hızlıcs hazırlar yerdim 😂😂 sonuç 34 haftalık +17 kg ile yola devam 😂😂