Slnspt Damla_ars yaa ne güzel 😇 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼😊 sezeryan mı olacak? Siz mi istediniz yoksa doktor mu yönlendirdi ? 😊
Aysenuruckn Slnspt merhaba, rabbim sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin🥰ben çok yeni gebeyim, doğum paketi alıp Aytaj hocaya gitmeyi düşünüyorum. Hala önerir misiniz? Bir sorun yaşadınız mı?
Damla_ars Slnspt ben kendi isteğim ile sezeryan oldum çok korkuyordum ve doğumun travma yaratmasını istemiyordum çok da güzel oldu benim için çok şükür kavuştum güzeller güzeli kızıma 🥹😍
Damla_ars Aysenuruckn kesinlikle öneririm , aşırı güler yüzlü ve ilgili bi doktor ben doğum yaptım ve çok korkuyordum beni çok güzel telkin etti konuştu anlattı herşeyi ve çok fazla ilgilendi kesinlikle denk gelebileceğiniz en iyi doktor
nursss99 Damla_ars merhabalar aytaj hanım telefon numarasını veriyor mu peki, çünkü acil bir durumda direkt doktor ile iletişime geçmek daha sağlıklı bence
songulattepe Damla_ars Merhaba bayağı zaman sonra yazıyorum :). Aynı hastanede doğum paketi almıştım ama malesef doktorum başka hastaneye gitti. Aytaj hanımdan memnun muydunuz? Bende planlı sezeryan istiyorum, ameliyat süreci ve dikişleri nasıldı?
Aysenuruckn Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün 😍 bende kendisine gideceğim, siz kaç haftalıkken başladınız doktor hanıma muayene ve doğum ücretleri nasıldı acaba bilgi verebilir misiniz? Ve fetal test yaptırdınız mı ?
sarefidan songulattepe Ben ilk dogumumu sezaryenle aytaj hanimda yaptim. Çok memnunum. Dikis izim belli bile degil. Sezaryen sonrasi o kadar rahattim ki, hastanede bir gun kaldim kendi isteğimle çıktım. Şimdi ikinciye gebeyim yine kendisine gidiyorum.
songulattepe sarefidan Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏🏼🌸İçim rahatladı. Bende yarına kendisine ilk randevumu aldım.
songulattepe sarefidan Bayıldım Aytaj Hanıma🙏🏼 Çok güzel geçti muayene içime sindi kendisiyle devam edeceğim ☺️🌸