Batbur Arkadaşlar merhaba Gebze Farabi hastanesinde doğum yapan var mı devlet hastanesi olduğu için merak ediyorum oda süslemeye izin veriliyor mu bir de odaları çoklu mu oluyor bir de ziyaretçi kabul ediyorlar mı
Alpsmommm Batbur 4.5 sene önce doğum yaptım 2 kişilik oda da var 3 kişilik olanda var hangisi boşsa oraya geçiriyorlar arada perde olduğu için isterseniz süslersiniz ziyaret saatleri olduğu zaman ziyaretçi kabul ediyolar
Aysennur1 Batbur ben değil ama arkadaşım yaptı çok ziyaretçi izin verilmiyor diye biliyorum ben ilk beş sy oraya gittim şimdi gitmiyorum
Gmzgkck_ Bildiğim kadarıyla ziyaret saatleri içinde ziyaretçi girebiliyor bende şurada durayım son günlerim doğuma
ikibaloglanannesi 13 ay önce Farabi de Sezeryan oldum. Odalar 2 kişilik normalde de Sezeryanda da. Süslemeye gelince arada perde var kendi tarafınızi süsleyebilirsiniz. Ziyaret saatlerinde belli saat aralığı var öğlen ve akşam oluyor 1 saat. @Gmzgkck_ @Batbur
Meleknurcinar Delidolu bende orda doğum yapcam kendi doktorunuz mu yapoyor nasıl oluyor sondayi ne zaman takıyorlar biraz bilgi verirmisiniz