23 şubat sabahı (39+4)sancım var gibiydi ama çok da degildi. Normalde sancim gelip gittiği için onemsemedim. Eşim ise gitti.Oglumla yattik biraz apartmanda komsu kahvaltisina gidecektim hazirlanmak icin lavaboya gittigimde kanamam olmuştu. Korktum bi anda hemen doktorumu aradım. Hastaneye gelmem gerektiğini doğum olabileceğini söyledi. Apar topar kahvaltı yaptık.Hazirlandim saat 10 gibi hastaneye gittik.Evden cikarken sancimi kontrol edeyim dedim 10 dk da bi sancı vuruyordu. Doktor muayene ettiğinde 5 6 cm acilmam olduğunu öğleden önce ya da sonra doğum olacağını söyledi. 1.dogumuma göre sancılarım çok şiddetli değildi. Doğum odasına girdim eşim kayinvalidem ve gorumcem vardı yanımda. Gayet iyiydim sancilarim geliyordu ebe gelip açılmama bakti lahman yapti.2 cm daha acilman olmuş 8 cm az kaldı dedi. Sonra suyumu patlattı. Zaten ondan sonra hersey çok çabuk geçti. Sancilarim daha sık ve şiddetliydi eşim belime masaj yapiyodu. Bebek baskı yapınca dogumhaneye alicaz seni dediler yürüttüler. Baskı çok hissetmedim ama ikinma hissi geldi doğumhaneye aldılar orda da biraz sancı çektikten sonra doktor geldi. Ebem çok ilgiliydi az kaldı az sonra bebeğine kavuşacaksın diyee motive ediyodu. Eşim de doğuma girdi. Onlardan da destek alarak 12.47 de oglumu kucağıma aldım çok şükür. Can candan ayrılıyor tabii ki kolay olmuyor ama Bi anda geciveriyor. Allahim herkese sağlıklı,zamanında, kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️