Nihal1907 Kaktuscekirdegi Oyun halısı çok gereksiz mesela şöyle düşün çocuk büyüdükçe alırsın bazı eksıklerını senın ıcın önemli olan 3 ay 6 aya kadar kullanacağı şeyler en fazla kıyafet konusunda benimde ılk bebeğim olcak ben yaptım tüm hazrlıgı gereksız hıcbıseyı almadım çocuğum doğunca alırım büyüdükçe çocuğun vücuduna göre gelısımıne göre
Nihal1907 Kaktuscekirdegi Hastane çantasına bebek ıcın 1 tam takım battanıyesı herseyı yenı doğan seti 3 takımda herseyıyle eldıvenı çorabına kadar ağız mendılelrıyle hepsı ıcınde yedek takım koydum çoraplarıyla bez ıslak mendil orta kalınlıkta battanıye Kendim için : 2 adet pijama takımı bır takımda gecelıklı pijama takımı alacağım üç adet çorap ıkı eşarp lohusa pedi depend göğüs ucu kremı ve bantı 1 adet emzirme atletı 1 adet hamıle sutyenı 1 adet kılot terlik Bir rulo Kâğıt havlu peçete bebek ıcın bepantol emzik 10 tane yedek bebek bezı sağma makinası bıberon onlarıda koydum nolur olmaz yanımızda bulunsun diye benim ıcın önemli olan hastane donemı çıkınca bebegın eksıklerı bı sekılde alınabılır hastanede o ağrıyla hıcbısey eksık olsun ıstemez dusunemeyız sonuçta sen hastaneden çıkmayı düşün bence çıkınca zaten eksıklernı kendin bakınca anlarsın yardımcı olurum diye yazdım ❤️
Blackkcat Kaktuscekirdegi canım listen güzel ancak pudra zararlı onu çıkarabilirsin,çok pişik olmadığı sürece diğerlerinede gerek yok tabi elinde bulundurursun durup dururken sürme sakın,çamaşır yıkama sabununuda gözden geçir derim,yumuşatıcıyada gerrk yok👍🏻
Saba00 Kaktuscekirdegi çoğu gereksiz gibi lazım olmuyor bende iki ay önce yaptım sadece üç takım hastane çıkışı kendim için iki takım kıyafet bez ıslak mendil terlik iki bataniye biri kalın biri ince iç çamaşırı aldım yani nevresim çarşaf hepsi gereksiz zaten o karmaşada aklına bile gelmez en çok ihtiyacın olacaklar bunlar
Mehtapkbrekmn Kaktuscekirdegi alacak listeniz çok fazla bence ama sizin tercihiniz tabi yanlış anlamayın beni sadece çok çabuk büyüdükleri için çok fazla kıyafete gerek kalmıyor yada hepsini yenidoğan almayabilirsiniz ❤️
Blackkcat Kaktuscekirdegi ben siveno kullandım şimdi de onu aldım,minoris de kullanmıştım onu da tavsiye ederim
Blackkcat Kaktuscekirdegi hımm daha varmış ama hemen geçiyor zaman,ben 37.haftadayım daha hastane çantam hazır değil,fazla rahatım galiba🫠
Kaktuscekirdegi Blackkcat ya maşALLAH sağlıkla kucağımıza alalım inşALLAH🤲🏻🫶🏻 kaçıncı haftada başlasam acaba hazırlıklara🥹🐣