Kbeyzanrr01 Selam kızlar, 36.haftamda kontrole gideceğim doktorum sezeryan günü verir mi sizce? Ve sezeryani tam 38+0 olan gün için mi veriyorlar ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
snysngn Kbeyzanrr01 36 haftalıkken 38 haftaya verdi doktorum aslında 39 idealmiş ama benim ilk dogum normal oldgu için fazlasına gerek duymadı sanırım
fayting Kbeyzanrr01 ben de yarın gideceğim artık verir gibi geliyor bilmiyorum ama 39larda doğurmak istiyorum
Kbeyzanrr01 fayting Ben de 39 da doğurmak istiyorum aslında direk normal doğum istiyordum ama böbreğimde genişleme var stent takıldı o da enfeksiyon yapıyor sürekli
Cansu_Aslan01 ilk sezeryanınızsa 39 haftayı bekliyor devlet hastaneleri ama özelde doğum yaparsanız 38 39 haftası arasında gün seçmenizi istiyorlar
3babynur Kbeyzanrr01 35/36 haftada gün veriyor .ben de öyle yaptım son muayene 36 haftada gitmiştim konuştuk gün aldık ayarladik
Saftirik Delidolu ayyy hatırlıyorum o geceyi… her şey inanılmaz kolay ve güzel olacak hiç endişelenmeyin..
Kbeyzanrr01 Delidolu Ayy hadi hayırlı olsun şimdiden sağsalim inşallah 🤲 ama biraz uyumaya çalışsan iyi olur yarın çokkkk farklı bir gün olacak enerjini yarına bırak bence 😁😁
MadameNoire Kbeyzanrr01 benim bi mevzudan ötürü sezaryen ihtimalim var doktora sordum 36 da belli olacak yüksek ihtimalle sezaryen dedi 38 e gün veririz beklemeyiz doğum kendiliğinden başlamasın dedi. Devlet üniversite hastanesine gidiyorum..
Gamzenur123 Ben 35 haftalıkta gün aldım 39+4 de istediğim tarih vardı olur bekleriz dedi o güne tarih verdi 04.04