Maralto Kızlar merhabalar ben 2. Aşılamam da hamile kalan bir anneyim eminim benim gibi aranızda her konuyu didik didik yapan çok var. 4+6 da keseyi gördük acaba ne zaman kesenin için de bebişimizi de görürüz?? Sizler ne zaman gördünüz 😇
kalorisizpatates Maralto selamlar bugün ben de gittim doktora 6+6 kese var bebek ve kalp atışı henüz görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi normal galiba stres yapma
yasamblogz Ben 5+1 Ken daha keseyi görmedim korkmayin beta yeterli yükseldi ve kanamaniz vs yoksa endişe etmeyin kişiden kişiye değişebiliyor kimisi 6 da kalp atışı duyuyo kimisi kese görüyor
Aysenur012 Maralto 5.haftada keseyi gördüm canım 7.haftada da hem bebek hem kalp atışını duyduk içini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah😍
Maralto Aysenur012 bazen öyle bir acı çekiyorum ki korkuyorum da biliyorum psikoloji çok önemli ama işte kendime engel olamıyorum artık çevrede sürekli sağlıksız bebek haberleri duya duya psikolojiyi bozduk herhalde
Aysenur012 Maralto hiç sorma bende öyleydim hastaneye erken gitmişim biraz keseyi hemen göremedi doktor 2 hafta sonra gel demişti o 2 hafta bana 2 sene gibi geçmek bilmedi ama bi sıkıntımız yok şimdi Allah’a şükür sende içini ferah tut ne gelirse Allah’tan bunu da unutma 💖💖
lena1234 5te keseyi gördük doktor 7de çağırdı kalbi de duyardız diye ama biz özele gittik dayanamyıp 6 da hem kalp hem bebek gördük