Ftmsre Haticeakgul bende hiç anlamam ama bana da erkek gibi geldi bu arada doktorunuz söylemedi mi bu haftaya kadar
Ftmsre Haticeakgul genelde özelde söylüyorlar ama şu haftaya kadar söylememeleri çok ilginç gönlünüze göre hayırlısı olsun
Haticeakgul Ftmsre 14 +2 gunlukken gittim göstermedi kapatmış orasını yuzunu bile kapatmış utangaç olacak heralde😃
Haticeakgul Melson20 inşallah yaaa bi kızım var bide oğlum olsun benden mutlusu yok haftaya salı günü gidecem inşallah 16 haftalikken
Melson20 Haticeakgul Benimde 17 aylik bi kizim var simdi 25 haftalik hamileyim ogluma. Ben 14 haftalikken ogrendim, doktorunuz nasil gorememis veya bilerek mi soylemedi anlamadim. Bu haftadan itibaren soylenilebiliyor acik acik.
Haticeakgul Melson20 benimde 10 aylık kızım var şuan tam 15 haftalik olduk haftaya 16 haftalikken gidicem inşallah söyler geçen gittiğimde söylemedi tahminini bile umitlendirmek istemiyormuş
Ftmsre Haticeakgul o zaman erkektir ümitlendirmek istemiyorum dediyse kızınız olduğunu da biliyorsa 😄
Haticeakgul Melson20 az kaldı o bi gün kala hastaneye gittiğimizde öyle bi karnıma ağrılar giriyoki heyecandan 😃😃
Ftmsre Haticeakgul benimde 11+3 de tahminde bulundu erkek diye ilk çocuğum kız 4 yaşında bi sevindim hem kızım hem oğlum olur diye ama kesin değil %70 dedi şuan çok merak ediyorum 13+0 dayız ama bi dahaki kontrole 3 hafta var 🫠
Haticeakgul Ftmsre anladım ben 13 +2 gunlukken gittim söylemedi dediğim gibi ilk doğumumuda o doktor yapmıştı kızımın olduğunu biliyo sizin dediğiniz gibi olabilir bende haftaya salı gidicem 16 haftalık olucaz