Meyranas klbkvadisi yoo normal hamile bireyim kadın doğum perinatoloji ye gözük dedi o gün bugündür gidiyorum onun alanlık bi tarafı yok çünkü sistem çok farklı işliyor bnde mesela kartal araştırmaya randevu düşmüyor bunu özellikle denedim eşimin kuzeniyle o kadın doğuma randevu aldı hemen bn kendim için sorgulattım randevu yok dendi ve sordum hergün bakıyorum yok ama bi başkası na oluyor niye dedim TC numarasına göre sistem hastane randevusunu kapatıyor dedi
klbkvadisi Evinuuu siz kadın doğuma gidip yeşil alana aldırdınız mı kendinizi yeşil alana aldırdığınızda perıonotolojı bolumunden sıra çıkma ihtimali daha yüksek oluyor çünkü
Evinuuu klbkvadisi yok hiç öyle bişey bilmiyrdum açıkçası ilk defa sizden duyuyorum ilk gebelik zaten düzgün bişey yaptirsam öpüp alnıma koyacam 😂
klbkvadisi Meyranas tamam işte kadın doğum size demiş ki gözük diye önede almışlardır sizi muhakkak yeşil alan diyorlar işte şu an yeşil alanda olduğunuz için size görünüyor boşluk olduğunda Mesela ben ikili test için ben hep bakıyordum yoktu sıra kadın doğuma gittim seni yeşil alana aldım dedi eve dönerken baktım ki boşluk vardı haftalardır alamadığım randevuyu yeşil alana aldıklarında gidebildim
Meyranas klbkvadisi yeşil alanda olsam kartalın perinatoloji sine de randevu düşerdi üsküdar Zeynepkamilin perinatoloji sine de randevu düşerdi bu iki hastaneye randevu düşmüyor bende kadın doğuma bile randevu düşmüyor randevu hattını aradığımdada tc ye göre hastane randevusu kapalı oluyor dedi alanla alakası yok o yüzden çünkü randevu konusunda sinir olmuştum adamla bile kavga etmiştim yanyana beraber aradık kızla ona var dendi bana yok dendi hatta kız başka hangi günlere var dedi her güne var dedi bn sordum boşta randevu yok dedi
Nuryzcccc Evinuuu Gülseren Yücesoy,Kadıköy tarafında kliniği var,3 bin lira muayene ücreti açıkçası ben 2 hafta önce gittim kendisine aşırı memnun kaldım,hem sakin hem de açıklayıcı samimi bir üslubu var.
klbkvadisi Meyranas ee benim hiçbirine düşmüyor ama doktora söylediğimde yeşil alana aldık deyince düşüyor boşluk hemenhemen her hastahanede anlamadım 😂
Meyranas klbkvadisi diyorum ya işte sistem lik bişi Ümraniye perinatoloji takip liyim bana şu haftada gel diyor randevu olmuyor diyorum özellikle yanında açıp gösteriyorum cidden yok hani doktor diyor bizde açık sistem randevu her güne her saate var hemen hemen insanları yalancı durumına düşürüyorlar resmen bilmyrm ama doktorlar ı mükemmel 3 perinatoloji doktoru var üçüde çok İİ ters davranmıyor açıklama yapıyorlar özelden farkıda yok oğlumda da onlara gittim şuan ikinci yine onlara gidiyom
melisinmutfakblogu Evinuuu Ümraniye afiyet hastanesi 2350 tl idi 2 hafta önce yaptrdm doktor 1 tane var ama aşırı iyi bir hanimefendi ilk gebelgmdede ona gitmstm
Feras23 Evinuuu Pendik medipol Khayal ISMAYILOV tavsiye ederim. 50-55dk sürdü kontrol herseyi detayli bi sekilde anlatti ve bebişi görebilmemiz icin cok ugrasti 2700tl ödedim ben.
heffalump18 Evinuuu pendik medipol khayal beye gidebilirsiniz ben ikili taramayıda kendisinde yaptırdım iyi bir doktor memnun kaldım şimdi detaylı içinde ona randevu aldım 2700 tl fiyat verdiler