Aysegullgkts Merhabalar, bugun 16+3 oldum tam salı günü doktora gideceğim umarim gözükür cinsiyet ama ben hala sabirsiziiim. Anlayanlar yardimci olabilirmi lutfeeeeen🫠❤️ Cinsyet tahmini isteyen annislerde buraya fotograf yuklesinnn🧿🧿🧿
Tuba-M55 Aysegullgkts erkek gibi hissettim 🥰 sağlıkla gelsin bakalım salı günü haberlerini bekliyoruz ilk cinsiyet tahminim🌼
minnosveannesi8 Aysegullgkts Tuba-M55 iyi geceler tebrik ederim sağlıklı sıhhatli doğar inşallah bebis. bende resim yüklemek istiyorum fakat uygulamayı yeni kullanmaya başladım nasıl yükleyeceğim yardımcı olabilir misiniz
Aysegullgkts Tuba-M55 Insallah kendini gosterirse direkt haber veririm burdan❤️ bende en bastan beri erkek hissediyorum da ruyamda 1 kere erkek görmüştüm 1 kere de kız görmüştüm aklım karıştı o yüzden 🫠
Aysegullgkts minnosveannesi8 amin insallah cok tesekkur ederim❤️ https://mutluresim.com/ bu adresten resminizi yükleyip sonra bağlantıyı kopyalayip burda yazicaginiz yazi altina direkt yapıştır yapıyorsunuz ❤️❤️❤️
Tuba-M55 Haticeakgul kıza benzettim ben de sağlıkla gelsin🥰 kolan da hangi. Doktora gidiyosunuz acaba
Haticeakgul Cerenglr ikinci hamileligim bitanedaha kızım var 10 aylık bende kiz hissediyorum hayırlısı 😍
Haticeakgul Tuba-M55 Mehmet özel ilk sezaryan doğumumuda o doktor yaptı ikincisinide düşünüyorum işinde başarılı bi doktor öneririm 😊
Tuba-M55 Haticeakgul çekmece kolan ın hizmetini beğenmiyorum ya 🥺 çalışan arkadaşlarım vardı da. Gereksiz pahalı ama doktor kaliteli olabilir tabi teşekkür ederim ❤🥰
ELA_buglem Atıyoruz ama anlayan yok sanırım ebrar dıye bı arkdsla tanıstım cok ıyı oda tahmın edıyoesu onu bulamadım cnm
ELA_buglem Aysegullgkts hayırlı olsun cnm bende anlamam hıc anlayan yazar bızlerede rabbım kucagına almayı nasp etsın saglıklı olsun 🫶
Aysegullgkts ELA_buglem aminn inşallah cok teşekkür ederim❤️ sağlıklı olsunda Cinsyet önemli değil ama insan yinede merak ediyor😂🫠🫠
Aysegullgkts ELA_buglem sizede hayırlı olsun, rabbim sag salim kucaginiza almayı nasip ettsin insallah 🧿🧿