Hazal966 Nemlendirmesi iyi olan krem arayısındayım kızlar. 8. Aya kadar lierac ve biooil kullandım. Memnunda kaldım aslında ama fiyatları çok yükselmiş bunların dışında ne önerirsiniz??
yeschef-13 Hazal966 lierac kesinlikle 3 paket bitirdim ben henüz 26+0 da asla vazgeçmem dermoeczanem amazon pazarama o sitelere bakın bide isterseniz
Haticerman Hazal966 kakao yağının nemlendirmesi çok güzel uygun fiyatlı da tavsiye ederim. Sadece sürümü biraz zor geliyor ama mutlaka her dus sonrası kullanıyorum. Kakao yağı ve normal bebe yağı kullanıyorum 34. Haftadayim şimdilik catlak yok
Nuraslanklc Hazal966 Özden özdoğanın çatlak balmını kullandım 5. Aydan beri 38. Haftaya girmek üzereyim çatlamadım ilk gebeliğimde 28. Haftada çatlamaya başlamıştım hiç birşey kullanmamıştım şimdi akıllandım oda işe yaradı neyse ki 😅
Hazal966 Bb95 bende 32 ye kadar lierac kullandım ama elimdeki stokları bitirdim. Fiyatı da çok yükselmiş muadil birseyler arıyorum🤣
nrbahar Kesinlikle badger kremi tek geçerim nemlendirmesi 3 gün sürüyor resmen harika bi çatlak kremi
tugbadurmaz34 Hazal966 bende aynı durumdan muzdarip oldum fiyat konusunda ve araştırdığım kadarıyla e bebeğin kendi markası olan baby mom çatlak kremini aldım 2. Günüm bugün kokusu kıvamı çok güzel gece yatmadan sürüyorum sabah karnım nemliydi ama yinede takip edeceğim fiyatı çok iyi bu arada 79₺
Hazal966 tugbadurmaz34 evet araştırırken onuda gördüm. Ama iyi midir bilemedim😄 hipp var ondada kararsız kaldım
Merve95281 Palmers ve bio oil kullaniyorum. Çatlamadım. Palmersı kıbrıs tatilinde 8 şise kadar stokladim kıbrısta 150 liraydı. Tr fiyati 350-500 lira arasinda
monaroza26 29.haftadayim lierac krem serum jel ucunude aktif şekilde kullandım. Malesef catladim. Fiyatta bir ayda 3 katına çıkmış asla almam fırsatçılık resmen. Şuan hindistan cevizi yağı susam yağı vs sürüyorum inan hiç ir farkı yok olay nem nem nem
Hazal966 monaroza26 yaaa öyle mi. Ben biooil ve lierac ile ilerledim. 32. Haftadayım şükür çatlak olmadı. Şimdi muadil birşeyler ile nemlendirmeyi düşünüyorum
monaroza26 Hazal966 bio oil küçük bir şişe aldım denemelik, kaşıntı yaptı sanki yaramadı bana. Size iyi gelen neyse onunla ilerleyin⭐ ben kendi kremimi kendim yapacağım daha öncede yaptım yağları karıştırıp malum gerektikse çatlar zaten
tugbadurmaz34 Hazal966 hipin fiyatı bio oilden yüksek ama ben bio oilden çok memnunum hatta şu an Amazon da 125 ml 259₺ iyi bence fiyatı hipp 350₺ den aşağı değil
Cntkyaa Hazal966 ben lierac kullanıyorum ama ben gebeliğimin erken zamanlarında başladım doktorum tavsiyesiyle. Şimdi 27+5 haftalık olduk. Henüz çatlağım olmadı ama ilerleyen zamanlarda olur mu bilemem bu birazda genetikmiş ya hiç krem kullanmayıp çatlamayan çok var çevremde 🌸
Hazal966 tugbadurmaz34 acaba orjinal mi🥲 bi arkadaşım trendyoldan lierac almıştı orjinal ürün gelmemişti. ben eczaneden stok yapmıştım🫠 fiyatı bi düşündürdü