AE42 Benim iki haftadır düzenli 90’ lar da sancım çıkıyor ve hissetmiyorum, sizin samcı şiddetiniz nedir kaç olunca esas ağrılar hissedilip doğum başlıyor 🧐
Bsrerkk AE42 bazıları hissetmeyebiliyormuş sancıyı 90-100 üstü Doğum sancısı diye biliyorum bende düzenli olursa tabi hayırlısı olsun canım Doğuma hazırlıyor demekki kendini darısı bize artık 🙏😊
Eebruylmz AE42 önemli olan sancının rahimi tetiklemesi canım... benimde %95 sancım vardı ama ne açılma ne genişleme ne rahimde yumuşama... Sancım vardı ama açılmam hiç olmadı en sonunda sezeryan dedi doktorum...
Bulut74 AE42 105 falandı hissetmiştim sancıyı. Ama benim sancım açılmama yetmedi suni sancı verip Doğum yapmıştım. Her insanda farklı olabiliyor. 🤗
Minnakelifim AE42 nst de sancı cikinca nasil anlasiliyor dogru duzgun bilgi vermiyolar kalp atisinin altindaki takamlardan mi anliyosunuz
bsebse 80ustu olanlar duzenliyse dogum sancilari diye biliyorum ama emin de degilim yanlis bilgilendirmeyeyim:) ben de 2kere girdim 20yi gormedim bile su an 37+5im
AE42 bsebse Evet iki haftadır düzenli son dün gece girdim orda da yine 90 ı gördüm hayırlısı bakalım 😝
bsebse AE42 doktor aciklik muayenesi yapti mi canim peki duzenli sancikarindan dolayi. Benim arkadasima nst sonucu yapti ve tedbir olarak ciger geliatirici igne de yapti
AE42 bsebse 40 haftadayım tatlım o yüzden ciğer geliştirici yapacağını sanmıyorum doktorumun, ultrasonda rahim ağzı kapalı olduğuniçin alttan muayene etmeyeceğim dedi etmedi o yüzden 💁🏻♀️
Bsrerkk AE42 sen en azından sancı nasıl bişey biliyorsun ben hiç sancı hissetmedim nasıl olucak bilmiyorum 🤔🤦♀️😆
AE42 Bulut74 Hissetmiyorsam bende de açılma olmaz o zaman, doktorum doğumun rahat olur demişti sancıları görünce ama ya yetmezse sancım 😪
AE42 Bsrerkk Yok bende hissetmiyorum nstde görünüyor sadece bende hissetmezsem nasıl doğuracağım diye panikteyim 🤒
Neroizm Ben 90-100lerde kivrandim acidan. Kisiden kisiye degisiyor kasilmalarin hissedilmesi. Ama duzenli 90 siddetindeki sancilar dogum sancisi olarak goruluyor.
Kubkub Benmde dün 127 yi buldu böyle hafif adet ağrısı gibi hissediyorum sadece. Doktor diyo şiddetlenirse gel. Dedim ben böyle hafif hissediyorum 127 de, dedi ki asıl sancı gelince hafif hissetmiceksin anlıcaksın onun doğum sancısı olduğunı dedi. Çatı muayemesi de yaptı açıklık yok bebek kanala inmemiş dedi. İnşallah sezeryana gerek kalmadan normal doğururum.
snmtrhn bende sali gunu girdim 40 falandi ama hissetmiyodum.bisey cati muayneside olmadim bende sanirim.sezeryandan beni cati yapmicak gebelik.sekeri icim diyet yapiorum